6 Smykke tips til dit look.

april 24, 2022 0 Af admin

Lad os tage et kig på 6 måder, hvorpå du kan bringe smykker til dit look og tilføje en helt ny verden af ​​stil til din smykkesamling:

 

  1. Hold dine smykker enkelte i stil

Skønheden ved lette smykker er, at de giver et modigt statement med enkle, elegante designs. Vores første tip hjælper dig med at tilføje smukke smykker til dit daglige look, med blot nogle få fantastiske smykker. At vælge et eller to tilbehør i stedet for at bære fem forskellige ting, gør hele forskellen. Stabelbare ringe for eksempel er nemme at bære og ekstremt trendy. Sæt en sommerkjole eller et par jeans sammen med vores spændende ringe i 18K guld fra Ro Copenhagen

 

  1. Gå efter guld smykker

Opfattelsen af, at lette smykker kun er egnede til fritidstøj, er blevet ødelagt af smukke traditionelle øreringe, armbånd, halskæder og ringe i guld, der vil få din traditionelle beklædning til lejligheder til at skinne. I denne festlige højtid kan du matche en smuk kjole med lette øreringe i guld, såsom vores MARIA TASH 18 karats piercinger og du har et komplet, smukt look.

 

  1. Det hele handler om Øreringene

Et par øreringe kan tage dit look fra nul til 100 på bare et sekund. Fra lette øreringe i guld til lette øreringe med ædelstene, der er uendelige muligheder for traditionel brug og hverdagsbrug. Style din nyeste ørehænger i guld. Alsidigheden af ​​smukke lette øreringe i guld eller sølv er det, der gør dem perfekte til ethvert look, du ønsker.

 

  1. Mix og match din smykker

Der er ikke noget sjovere og mere trendy end at matche et par jeans med traditionelle smykker. For eksempel, mix og match traditionelle guld lette øreringe med et lækkert moderne armbånd, og du har et look, der er unikt og smukt. Match et par lette øreringe i perle og guld som vores Enamel Copenhagen smykker.

 

 

  1. Perler smykker er altid passende

Perler er indbegrebet af lette smykker. Let at bære og altid elegante, perlelette designs er virkelig smukke. Fra de mere traditionelle til denne festlige sæson til moderne perlesæt, der vil få dig til at skille dig ud, mulighederne er uendelige. Par et traditionelt look med vores perle smykker fra Ro Copenhagen fryd serie.

 

 

Nu er du helt klar til at begynde at style din garderobe i denne festlige sæson med alle de skønne designs og kombinationer, som lette smykker har at byde på. Fra lette øreringe i guld, til stabelbare diamantringe og delikate armbånd med ædelstene.