Alt hvad du skal bruge til et babyshower

marts 21, 2022 0 Af admin

Alt hvad du skal bruge til et babyshower

Har du en god veninde eller et familiemedlem, som venter barn? Uanset om det er hendes første barn, eller en lille ny til samlingen, så kan du glæde hende ved at planlægge og afholde et babyshower for hende. Hvis man skal planlægge og afholde et babyshower, så er der nogle vigtige ting man skal huske at have med. Det er ligesom med andre traditioner, at der er nogle ting der skal være inkluderet, for at man får skabt den rette stemning og for at det føles som et rigtigt babyshower. I denne artikel giver vi dig et par huskeråd, til hvad der er vigtigt at få med til et babyshower.

Inviter gæsterne

Inden man kan gå i gang med hyggen, snacksne og de sjove lege, så skal man først have inviteret de gæster som man ønsker, skal deltage. Babyshower kort kan ikke findes i alle butikker, så du får her et tip til hvordan du kan finde dem. Den letteste og mest hurtige måde du kan finde disse invitationer på, er ved at gå på internettet. Hop ind på Google og søg på ”babyshower kort” eller ”babyshower invitationer” og så vil du kunne se alle de butikker på nettet, der sælge denne form for invitationer.

Sørg for snacks og drinks

Det er også vigtigt at man sørger for god forplejning til den kommende mor og hendes gæster. Det behøver ikke at være det helt store setup, men kan snildt bestå af nogle lækre muffins eller cupcakes, samt noget at drikke til. Det kan f.eks. være te, kaffe, sodavand eller hvad man nu har lyst til. Husk at gravide ikke må drikke alkohol, så lad være med at købe en masse vin.

Husk dekorationerne

En sidste ting som er vigtigt at huske på, er at pynte ordentligt op og skabe den helt rigtige stemning, for at det kan blive en mindeværdig dag for den kommende mor. Babyshower dekorationer kan, ligesom med invitationerne, findes på nettet ved hjælp af en hurtig Google søgning. Herefter er det bare at bestille den pynt man ønsker, og så er det på vej direkte til din hoveddør.