Billige løsninger til festivalen

juli 13, 2022 0 Af admin

Festival kan være en dyr affære. Specielt for drikkevare og mad, men det er der selvfølgelig flere løsninger på. Mindre smagfulde og dem der rent faktisk fungerer. Er du i ikke økonomisk nød, men vil du gerne spare lidt penge, så følg med i denne artikel og få en masse gode ideer til den billige fest.

drikkevare

Festival går ofte og rigtig tit ud på at drikke sig fuld. I hvert fald for mange deltagere. Det er dog ekstremt dyrt efterhånden at købe drikkevare på festivalen, i sær på selve pladsen med musik hvor alle boderne står. Derfor er det smart at enten at forudbestille drikkevare som ofte er kolde når du henter dem, eller selv medbringer. Måske du kender en der lige skal op til grænsen, hvorfor du kan spare panten. Er du til vin kan du jo altid købe papvin, som kommer i 3 liters poser og kan fås til under 100 kr. Et absolut billigt alternativ til de meget dyre drinks. Selv de selvfølgelig smager godt.

Mad

En sulten mand eller kvinde, det er ikke så sjovt. Og derfor skal du altid huske at have snacks lige ved hånden. Dog skal man huske på det skal kunne klare sig uden for et køleskab, hvilket er en større opgave. Er du ikke sart, så kan du finde alt slags dåsemad. Tun, makrel, leverpostej osv. Du kan også sylte ting og tage dem med. Men en ting er sikkert, det er meget billigere end at købe det på festivalen.

Offentligt transport

Spar pengene på taxaen, eller benzinen. Offentligt transport op til festivaler er ofte billigt. Det kan godt være besværligt med hele oppakningen, men du giver plads til at have det sjovt andre steder. Hvilket man ikke må glemme, for det er på festivalen og ikke uden for festivalen det er sjovt.