Den bedste deal i byen.

februar 18, 2022 0 Af admin

Den bedste deal i byen.

Jeg mener det jeg er en super duper heldig kong gulerod, eller hvas sådan noget hedder. Jeg har nemlig i mod alle odds fundet mig et helt nyt klædeskab fyldt med lækre Vintagetøj

Det er ikke alle der deler min passion for vintage, nogen af mine venner siger at alt tøj der er brugt, lugter lidt af gammel dame, eller måske hvis de er høflige siger de at det lugter lidt af gammel parfume, og jeg forstår godt hvad de mener. Nogen genbrugsbutikker oser også meget af tøj der er brugt, de butikker har deres helt egen lugt og den er ens for de butikker der sælger brugt tøj som ikke er vasket eller renset. 

Men nu er jeg så heldig at det ikke skræmmer mig!! Jeg går bare igang fra en ende og finder som regel en masse gode kvalitetskøb som jeg bare må eje, jeg slæber i bogstavelig forstand ikea net med hjem med vintagekjoler og fede gamle 80’er jeans, til igen penge.

Hvad er ingen penge?

Jeg har foreksempel giver 80 kr for et par jeans fra 80erne, det er så mega billigt at jeg nærmest gav ekspedienten et knus, fordi de var så fede og jeg var bange for at de kostede en million at erhverve sig, men jeg fik dem for 80 kr!! 

Jeg har også været heldig på nettet, hvor jeg i en nyåbnet webshop fandt en chanel look alike jakke til bare 300kr den er så mege fed med velourkanter og guld knapper, en drøm af en forårs jakke til de omtale 80’er jeans måske.

Sådan styler du vintage!

Det bringer os lige hurtigt til hvordan jeg anbefaler at du skal style vintage! Jeg elsker at lave en kombi af Vintage og nyt. Jeg elsker at finde en fed Vintagekjole og style den med mine nye Dr. Martens, det ser så mega cool ud at blande en kjole fra 70’erne eller 50’erne hvor en Dr. Martens nok var tæt på at ligne en militærstøvle for de fine damer i kjolerne, nu kan sådan en kombi sagtens lade sig gøre. Jeg vil nærmest sige at det er et rent fashion statement.

Rigtig god vintage styling alle sammen.

Min Styling liste:

  • 50’er skolefrøken vintagekjole og Dr. Martens
  • 80’er jeans og Chanel look, boucle jakke
  • 70’er nedderdel og en 80’er lædder jakke
  • 60’er buks og converse støvler

Happy styling venner!!