Den perfekte firmafest

februar 17, 2022 0 Af admin

Året er ved at nå sin ende i virksomheden. Alle de ansatte har gjort et ekstra godt stykke arbejde på det sidste. Det skal fejres på gode manér. Og det skal gøres så perfekt som overhovedet muligt. Men hvordan gør man lige det? I denne artikel giver vi dig et par gode råd med på vejen. Og en helt masse gode ideer til firmafesten. For det kan gøres på mange forskellige måder. Det vigtigste er man kender sit publikum.

På arbejdspladsen

Afhængigt af hvilken virksomhed mand er, så kan man vælge at holde firmafesten på selve arbejdspladsen. Husk dog på. Det kan være et værre oprydningsarbejde. Saml et godt hold. Et hold der kan stå for planlægningen af festen. I de hjemlige og vante omgivelser på arbejdspladsen kan der ofte ske sjove ting. Det kan også lette stemningen fremover, at der ikke kun kan ske alvorlige og seriøse ting når man arbejder, men masser af latter, god mad og smil på læben.

Ude i byen

En større organisation med mange ansatte. Så er det måske en god idé at bruge lidt ekstra penge, og få nogle der har gjort det før, til at stå for både underholdning og middag + det løse. Er økonomien ikke presset så er dette det perfekte valg. For så kan alle slappe af og nyde hinandens selskab i stedet for at stresse over alt muligt. Fri bar, 3 retters middag, og måske en komiker på den store scene.

Det lille firma

En intim middag. Gode samtaler. Et par andre små firmaer. I slår jeg sammen. For i kender hinanden godt. I sætter jer alle ind i en partybus efter maden. Nu går turen i byen. Måske til den lokale bar, eller et diskotek. Det er helt op til jer. Det vigtigste er i er samlet og har det godt og hyggeligt sammen. Det er den perfekte firma fest. Helt simpelt.