Der er stor forskel på dårlige og gode køreskoler

februar 8, 2022 0 Af admin

Jeg løb grædende ud derfra. Det var forfærdeligt. De var forfærdelige. De var sure og flabede og havde absolut ingen tålmodighed. Hvis jeg ikke kunne svaret til tingene, ville de lave et stort nummer ud af det, og hvis jeg ikke svarede i en længere periode, ville jeg få den samme reaktion. Jeg var blevet advaret. Kun en gang men stadig. Min veninde havde fortalt mig, om hendes oplevelser derhenne, men jeg troede ikke på det. Jeg tænkte hun nok bare var sensitiv, og de måske bare havde rettet hende, på et forkert svar. Men nej hun havde ret. Det var en virkelig dårlig køreskole. Måske får man lært tingene, men det var på en yderst ubehagelig måde. De havde endda fået temmelig gode anmeldelser. Selvfølgelig var der nogle negative. Meget negative. Men de var stadig gode nok. Plus så lå de nede af vejen fra hvor jeg bor. Det var så let. Men ikke det værd. Så ligesom min veninde, sprang jeg også ud af forløbet.

Nu skulle jeg finde en ny køreskole. Og den her gang, er afstanden ikke det afgørende, samt. At anmeldelserne var ”okay”. Hvis nødvendigt må der gerne være lidt afstand, så længe det er en god køreskole. Min første ide er selvfølgelig at spørge min veninde, hvilken skole hun skiftede til. Så det gjorde jeg. Hun var skiftet til TopGearTrafik. Hun virkede glad for det. Hun løb i hvert fald ikke ud af den bygning. Så jeg gik ind på deres hjemmeside, og tjekkede alt igennem. Der var lidt længere afstand, men anmeldelserne var skyhøje. Min tanke var mest hvis hun kan, så kan jeg. Så jeg gjorde det.

Når jeg ser tilbage på det nu, var det, det rigtige valg. Jeg løb ikke grædende ud, jeg endte faktisk med at nyde det lidt. Det var hyggeligt.