Få bugt med dine smerter med massage i Lyngby

juni 30, 2022 0 Af admin

Slip af med smerterne med massage på Amager

Det behøver ikke at betyde, at du har løftet tunge ting, når du har ondt i kroppen efter en lang arbejdsdag. Det er fuldt ud muligt at overanstrenge kroppen med stillesiddende arbejde.

Et glimrende eksempel på forkert brug af kroppen er de mange timer, du tilbringer siddende på en kontor stol, bøjet over et keyboard. Det belaster skulder og nakke meget, ligesom det hæmmer kroppens naturlige cirkulation. Du sætter hele din ryg under pres ved at belaste den på en forkert måde – og hvis du slænger dig, bliver dine tarme og indre organer presset sammen, hvilket begrænser blodgennemstrømningen, giver vejrtrækningsproblemer og fordøjelsesproblemer.

Med andre ord kan det at sidde stille gøre dig meget syg. Som kontormus anbefales det derfor, at du som kontor arbejder ændrer din siddestilling hver time, holder pauser en gang i timen og motionerer efter arbejde for at stimulere din krops aktivitet. Det er dog oftest ikke nok til at lindre smerter og stressende spændinger, som kan fremkalde hovedpine og inflammatoriske sygdomme i kroppen. Det er her, at massage kommer til sin ret.

Massage kan hjælpe mod spændingshovedpine

Spændingshovedpine er en lidelse, der opstår som følge af stramme og spændte muskler og led. Det er ikke usædvanligt, at der opstår en selvforstærkende effekt, hvor spændinger i nakke og skuldre forårsager hovedpine, som igen forårsager flere spændinger.

I stedet for at tage smertestillende medicin, som blot maskerer symptomerne, kan massage hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag på arbejdspladsen. Spændingen – og dermed ubehaget – vil gradvist aftage med hjælp fra en uddannet terapeut. Du vil være langt bedre i stand til at opretholde din kondition gennem træning, nu hvor du ved, hvordan du kan reducere muskelsmerter.

Du kan bestille tid til en professionel massage i Lyngby via sagamassage.dk