Få styr på papirerne med praktiske ringbind

april 6, 2021 0 Af admin

Uanset om du har et større kontor, driver en mindre virksomhed hjemmefra, eller bare vil have styr på ungernes tegninger, dine yndlingsopskrifter eller noget helt andet, så er ringbind en praktisk og god løsning. Samtidig er de billige og fås i alle størrelser og farver og i forskellige materialer.

Organiser alt fra dine papirer til familiebillederne

Det er faktisk kun din egen kreativitet der afgør, hvad du kan bruge ringbind til, uanset hvilken producent du vælger ringbind fra, og i hvilken farve kan du få forskellige matchende faneblade, fotolommer, registre, visitkortlommer og meget mere. Få en oversigt over de mange forskellige typer af ringbind her: https://redofficescanofficeshop.dk/kontorartikler/arkivering/ringbind.html

Organiser efter farver, eller sæt kulør på dit hjem

Dit hjemmekontor behøver bestemt ikke at være kedelig, du kan nemlig nemt lade dine ringbind være en del af indretningen, du kan vælge en farve der matcher til rummet, eller hvis du f.eks. har hvide reoler så kan du hurtigt og nemt skabe liv ved at vælge ringbind i forskellige farver. Du kan også vælge en farve mapper til f.eks. et overblik over dine udgifter og en anden til indtægter. I hjemmet kan du vælge en farve til dine mapper med opskrifter, mens du vælger en anden farve til børnenes tegninger.

Er du i gang med et studie, så kan du nemt sortere de forskellige papirer fra forskellige fag i ringbind med hver sin farve, så har du et hurtigt overblik og behøver ikke lede længe efter mappen med f.eks. noter til matematik.

Lav en billig gave med ringbind

Står du og mangler en billig ide til en gave til f.eks. dine forældre, en veninde eller en anden person kan du nemt og hurtigt lave et flot og kreativt fotoalbum i et ringbind. Vælg et vinduesringbind der har klare plastlommer på både for og bagside, her kan du så skrive en sød hilsen på et A4-papir og sætte ind i plastiklommen, eller lade dine børn tegne en tegning. Inden i ringbindet kan du så indsætte små billeder med minder som du og modtageren af gaven har tilfælles.

På bagsiden kan du igen evt. slutte af med en personlig hilsen.

Hop med på Bullet Journal trenden

Selv om det er nogle år siden at den smarte Bullet Journal vandt sit indpas fra USA er det endnu ikke alle der er hoppet med, men hører du til en af dem der savner et analogt system i en digital tidsalder, så er det måske nu du også bør hoppe med på bølgen.

Den såkaldte Bullet journal er en blanding af en kalender, dine to-do-lister, en dagbog og meget mere. Den kan både bruges som et organisatorisk værktøj men også en journal over personlig udvikling.Her er et ringbind helt optimalt, netop fordi man med faner, små plastik lommer med plads til klistermærker, overstregningstuscher og meget andet kan skabe sin helt egen personlige Bullet Journal hvor det kun er siderne der skal skiftes ud hvert år.