Finalister til Årets Totalentreprenør 2019 klarer arbejdet til perfektion

april 19, 2021 0 Af admin

Firmaet Egerbyg med hovedsæde i Hvidovre, vinder frem på landkortet med sine flotte udtalelser og fremragende placering i den anerkendte konkurrence Årets Totalentreprenør. Her konkurrerer man med alle landets andre firmaer, som også renoverer og bygger op fra bunden. I 2019 blev de finalister, men holder stadigvæk skansen med de gode udtalelser fra tilfredse kunder.

Kan de hjælpe dig?

Egerbyg har alverdens ydelser lige til dig. Om det så er, fordi du skal have sat stuk op på loftet, renoveret lejligheden eller huset, lavet et nyt badeværelse – så kan de klare det for dig.

Måske har man i lang tid gået og spekuleret på, om det var noget, man selv kunne sætte i stand eller udføre. I den tid man så har gået og tænkt over det, kunne Egerbyg A/S have sat det op til skarpe priser.

Hvorfor selv rode med det, når man ved, at andre kan gøre det hurtigere, bedre og billigere end man nogensinde selv, ville kunne have gjort det.

I denne tid så er effektivitet essentielt for det moderne menneske. Det må helst ikke tage for lang tid. Så er det heldigt, at dette firma kan klare lige det, der er brug for.

Vælg et firma som vægter deres medarbejdere højt

Når man skal vælge et byggefirma, er det rart at vide, at dem man hyrer, ikke bliver behandlet dårligt eller, at sikkerheden er ringe. Det er heldigvis ikke tilfældet med Egerbyg.

De reklamerer endda på deres hjemmeside, at de er meget påpasselige med vejrforholdene. Det vil altså sige, at hvis der er lovet storm og regn, så sender de hverken deres medarbejdere op på skrøbelige stilladser eller arbejder med elektrisk værktøj.

For at et firma kan nå helt til tops og blive finalister i Årets Totalentreprenør, så kan medarbejderne også kun blive behandlet godt. Kunderne oplever en god service og god service er som regel et udtryk for at firmaet og medarbejderne har det godt.

Det er derfor vigtigt at have in mente, hvordan det firma man hyrer, vægter deres medarbejdere.  

Et firma som kender sig selv og sine kvaliteter

I stedet for at sige ja til så mange opgaver som muligt, siger dette firma kun ja til opgaver, som de ved, at de vil udføre til perfektion.

Egerbyg leverer i høj kvalitet i hele Storkøbenhavnsområdet. De vil dog gerne udføre de lidt mere specielle opgaver udenfor deres eget område, men alle de små ting, som kræver en håndværker, der anbefaler de, at man kigger i sit lokalområde og støtter dér i stedet.

Det er dog heller ikke kun dem selv, som kender deres egne kvaliteter. De har blandt andet fået diverse priser som CSR People Prize i 2016, fordi de viser en stor mængde af socialt ansvar overfor medarbejderne, som tidligere forklaret og generelt i de små samfund. De er blevet kåret til årets håndværker i 2015, og deres priser stopper ikke der.

Så hvis man skal vælge et firma med kvalitet, så vælg dette.