Find det rette gulvfirma til en gulvafslibning på Sjælland.

Find det rette gulvfirma til en gulvafslibning på Sjælland.

marts 2, 2021 0 Af admin

Hvis du bor på Sjælland og er på udkig efter et professionelt gulvfirma til hjælp med gulvafslibning eller gulvafhøvling, så skal du læse med her! Jeg har for nyligt gjort brug af gulvfirmaet NC Gulve, som har mange års erfaring med at friske gulve op og puste nyt liv i dem. Og jeg havde om nogen et gulv i min stue, som virkelig trængte til en kærlig hånd. Jeg har dog synes, at det var lidt svært at navigere i og finde ud af, hvordan jeg lige skulle gribe det an. Første det første var jeg nysgerrig på, om det var noget, jeg selv kunne gå i krig med – jeg plejer at være kæmpe fan af DIY projekter. Derudover var jeg også nysgerrig på, hvad det egentlig indebærer. Jeg blev dog hurtigt klogere, da jeg fik kontakt til NC Gulve, de gjorde det hurtigt klart for mig, at det var en dårlig idé at give sig i kast med det selv, specielt når man ingen erfaring har med det – og det giver måske god mening, når nogen uddanner sig til at udføre ydelser som disse. Derfor rådførte jeg mig i stedet med dem i forhold til, hvordan jeg så skulle gribe det stuegulv an!

De kom forbi mig og kiggede på gulvet. Gulvet havde ret store ridser og mærker, og et tykt lag lak fra en tidligere gulvbehandling. Derfor anbefalede de en gulvafhøvling først, for at være sikre på at opnå et tilfredsstillende resultat. Derefter skulle gulvet slibes jævnt og fint. Efter denne gulvafslibning skulle jeg tage stilling til valg af efterbehandling. Jeg har længe været forelsket i gulve, som er ludbehandlet. Og gerne med hvid lud. Derfor tog jeg en snak med dem om netop denne behandling, for at blive klogere på om, om det var det rette valg. Vi talte lidt om vedligeholdelse i den forbindelse, men alt i alt synes jeg egentlig, at det virkede til at være det rette for mig, og det resultat jeg gik og drømte om. Jeg takkede derfor ja til et tilbud på en gulvafhøvling, gulvafslibning og en efterfølgende efterbehandling med hvid lud. Der er nu gået et par måneder, hvor jeg har haft tid til at gå og nyde det flotte resultat. Jeg er yderst tilfreds med det look gulvet har fået, og vedligeholdelsen af det volder mig heller ingen problemer.