Find dine næste smykker online! 

Find dine næste smykker online! 

marts 2, 2021 0 Af admin

Alle er i øjeblikket ramt af den omfattende samfunds nedlukning grundet Covid-19, som gør, at vi lige nu ikke kan benytte forretninger, som vi plejer. Jeg ved ikke med jer, men jeg har siden nedlukningen haft et ekstremt behov for at komme ud og shoppe. Jeg har aldrig rigtig været den store internet shopper, og jeg foretrækker egentlig også at handle i fysiske butikker, men når det nu ikke er en mulighed, har jeg været nødsaget til at prøve og finde andre løsninger. Derfor har jeg begivet mig ud i at kigge efter smykker online. Og jeg vil sige, at jeg var faktisk imponeret over det store udvalg, som jeg kunne finde. Jeg fandt både smykker i lavere prisklasser, mere eksklusive smykker og en masse midt i mellem. Derudover fandt jeg en masse tilbud i anledningen af nedlukningen og det var i sig selv jo også lidt spændende at gå på opdagelse i. Men udover dette fandt jeg også ud af, at mange af de butikker, som jeg normalt ville besøge – hvis Danmark vel og mærke var åbent! – også tilbyder webshops eller at man kan handle igennem Facebook, Instagram, telefon eller lignende. Og se, så gav det hele pludselig mere mening for mig. Jeg har altid tænkt, at hvis man ønsker, at butikkerne skal blive ved med at være der, så skal man altså huske at bruge dem. Derfor gav det super god mening for mig, at jeg kunne handle her, og støtte dem gennem en svær periode, hvor jeg tænker, at de er rigtig udfordret. Derudover gav det mig også en form for tillid og tryghed, at jeg kender butikken bag og har handlet der mange gange før. Der gjorde også min lyst til at shoppe større! Når men hvorom alting er, fandt jeg altså en masse smykker online hos min lokale guldsmed, som jeg ikke lige synes, at jeg kunne leve uden. Jeg manglede blandt andet nogle øreringe, egentlig både til pænere brug – når man engang må gå til fest igen – og nogle til hverdagsbrug. Jeg fandt begge par fra mærket Pernille Corydon og jeg synes de er suuuper fede! Derudover har jeg længe været på udkig efter en halskæde med matchede armbånd, og det kunne jeg også finde fra Pernille Corydon, så det skyndte jeg mig at putte i kurven også. Jeg kunne være blevet ved, men besluttede mig for at holde igen her – for nu i hvert fald… og så har jeg tilføjet en masse til min ønskeliste, og så må jeg jo se – måske køber jeg det selv, man er jo fristet!