Flotte negle med Indigo Nails

november 6, 2021 0 Af admin

Det her er ikke et dameblad, så vi lover hermed at undgå klicheer som ”Dine negle siger meget om dig” og ”De her negle kan mænd lide”. Vi er selvfølgelig langt mere interesserede i, hvordan du selv har det med dine negle. Har du fundet en god negleplejerutine, som virker? Og har du også bemærket, hvordan dine har taget skade af det seneste halvandet års corona-nedlukning?

Det har vi i hvert fald – altså bemærket forskellen på vores egne negle. For halvandet år med hyppig håndvask og brug af håndsprit gør ikke noget godt for neglene. Derudover har mere hjemmetid betydet mere tid til hovedrengøring, og der skal bare en enkelt rengøring uden handsker til, før det kan ses på neglene.

Sådan beskytter du dine negle

Men hvordan holder du så dine negle pæne? Der skal heldigvis ikke meget til.

For det første kan du vælge den helt nemme løsning og overlade plejen til de professionelle. Her er Indigo Nails en super løsning – men mere om dem senere.

Derudover skal du begynde at tænke over, præcis hvad du udsætter dine negle for. Rengøringsmidler er her den helt store synder, for selvfølgelig skal produkter, som er skabt til at opløse ting, ikke have direkte kontakt med dine negle. Derfor er handsker vigtige. Og det er de faktisk også, når du begiver dig ud i koldt vejr.

Neglebideri vil vi slet ikke komme ind på, for det holder du dig jo selvfølgelig bare fra, hvis du vil have pæne negle, ikke? Men det er ikke nok at afholde dig fra at spise dine negle. Der skal også pleje til. Her findes der både negleolie, neglehærder og pleje til neglebåndene. Alt sammen styrker dine negle i længden, og sørger for de holder sig flotte.

Indigo Nails

En sikker vej til pæne negle er det polske firma Indigo Nails. De har eksisteret siden 2011, og er en vigtig del af neglebranchen. For 10 år på markedet kommer man ikke sovende til, og de har brugt tiden på at udvikle nogle af de bedste produkter til negle.

En stor del af deres virksomhed handler også om at dygtiggøre negleteknikere. Derfor har de sørget for at uddanne nogle af de bedste undervisere, som skal sikre at negleteknikerne også bruger deres produkter rigtigt.

Deres produkter er primært centreret om gelpolish, som giver smukke, holdbare resultater på neglene, og efterhånden er det, de fleste foretrækker. Derudover har de over 300 forskellige farver at vælge imellem.

Hvordan skal mine negle se ud i dag?

Hvis du får dine negle lavet professionelt, er det eneste du skal tage stilling til, hvilken farve neglelak du kunne tænke dig. Her om vinteren er det for eksempel flot med lidt mørkere farver på neglene. Og nu hvor julen er på vej, kan du måske endda give den gas med flotte røde eller grønne negle, som matcher julens farver. Indigo Nails tilbyder heldigvis også glimmer og andre spændende detaljer, som kan gøre dine negle helt klar til de kommende julefrokoster.