Frugtordning til virksomheder med årstidernes frugt i frugtkasser erhverv

august 12, 2022 0 Af admin

Der er mange forskellige ordninger, som virksomheder kan have for at gøre arbejdspladsen sjovere og mere produktiv. I dag vil vi diskutere en af disse ordninger og primært frugtordningen. Dette er en fantastisk måde at få sæsonbestemt frugt i hænderne på medarbejderne, og det tilskynder også til sunde spisevaner! I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved at have en frugtordning på arbejdspladsen og give nogle tips til, hvordan man kommer i gang.

Hvad er en frugtordning?

En frugtordning er et initiativ på arbejdspladsen, hvor virksomheder giver deres ansatte kasser med sæsonbestemt frugt. Det er en god måde at tilskynde til sunde spisevaner på og få medarbejderne til at prøve nye frugter, som de måske ellers ikke ville have haft adgang til. Det er også med til at støtte de lokale landmænd og virksomheder, der leverer frugten. Frugtordning.dk tilbyder levering af frugtordning, frugtsnacks og firmafrugt til virksomheder.

Frugtordningens fordele

Der er mange fordele ved at have en frugtordning på arbejde. Den første er, at den tilskynder til sunde spisevaner. Med let adgang til frisk frugt er medarbejderne mere tilbøjelige til at træffe sundere valg i løbet af dagen. Det kan føre til et højere energiniveau og bedre koncentration.

En anden fordel ved frugtordningen er, at den støtter lokale landmænd og virksomheder. Ved at købe fra lokale leverandører kan virksomhederne bidrage til at sætte skub i økonomien og skabe arbejdspladser i lokalsamfundet. Men hvis du foretrækker en fast levering af frugtordning med firmafrugt til virksomheder, så er Frugtordning.dk det rette firma for dig.

Endelig er frugtordningen en fantastisk måde at opbygge holdmoralen på. Når medarbejderne arbejder sammen om at vælge og pakke frugtkasserne ud, er det med til at skabe en følelse af kammeratskab og sjov på arbejdspladsen.

Tips til at starte en frugtordning

Hvis du er interesseret i at starte en frugtordning på din arbejdsplads, er der nogle få ting, du skal huske på. For det første skal du sørge for, at du har plads nok til at opbevare frugtkasserne. De kan opbevares i et pauserum, køkken eller endda på et kontor.

Et andet vigtigt tip er at inddrage medarbejderne i udvælgelsesprocessen. Dette vil hjælpe opbygge holdets moral og sikre, at alle får den type frugt, de ønsker.

Endelig skal du sørge for at formidle fordelene ved ordningen til medarbejderne. Det vil være med til at tilskynde til deltagelse og sikre, at alle får mest muligt ud af programmet.

Andre ordninger, der kan indføres på arbejdspladsen

Udover at man kan tilbyde frugt til sine medarbejder, så er der også den traditionelle madordning, hvor der serveres mad fra buffet eller personlig udvælgende af egen frokost. Dertil kan der også være en ordning indenfor læskedrikke, kaffedrikke, men sågar også indenfor træning. Mange store virksomheder i Danmark tilbyder nemlig gratis fitness-træning på arbejdspladsen, som gør det muligt for alle interesserede medarbejdere at træne før arbejde, i frokostpausen eller efterarbejde.

At tilbyde både mad og træning til sine medarbejder danner en rød tråd på arbejdspladsen og for medarbejderne, at der tages hensyn deres medarbejderens helbred og livsstil, hvor arbejdspladsen har gjort det nemmere og mere overskueligt at nå det hele på trods af arbejde.