Guide til at flytte hjemmefra

juli 21, 2022 0 Af admin

Når du skal flytte hjemmefra første gang, er der en lang række ting, som du skal huske. Det er både praktiske ting, som altid skal gøres i forbindelse med flytning – fx skal det meldes til det offentlige. Derudover skal du garanteret købe en del ting til dit køkken, badeværelse og alle de andre rum i dit nye hjem. Herunder får du en gennemgang af nogle af de vigtigste ting og et par gode råd til at strukturere din flytning.

Det, du SKAL huske når du flytter

Først og fremmest skal du huske at melde din flytning til de relevante steder, når du flytter. Det vigtigste sted er på borger.dk. Derudover kan du med fordel melde flytningen til forskellige steder, hvor du har abonnement samt din bank. Husk også at bestille internet i god tid, så du ikke skal gå uden internet i dit nye hjem. Når du får nøglerne, bør du som det første tage billeder af eventuelle fejl og mangler.

Alt det, du skal bruge til din bolig

Når du flytter ud hjemmefra, er det sikkert uden ret mange møbler, køkkengrej, og alt det andet der er brug for i en lejlighed. Derfor kommer du garanteret til at bruge tid og penge på at handle alt det, du mangler. Før du går i gang med at handle, kan det være en god idé, at du danner dig et overblik over, hvad du mangler. En god måde at gøre det på, kan være ved at lave en liste opdelt efter de forskellige rum. For hvert rum inddeler du tingene i need-to-have og nice-to-have. Det vil sige, at du på badeværelset noterer, at det er nødvendigt med håndklæder og toiletbørste, mens du nemmere kan undvære fx en badevægt. Hvis du laver en udtømmende liste for hvert rum, hjælper det dig med kun at handle de nødvendige ting, inden du flytter. På den måde kan du vente med at købe det andet, til du har boet et stykke tid i lejligheden eller huset og finde ud af, hvad du vil have og hvordan der skal indrettes.

Når det kommer til selve flytningen, er der også en del gode råd at finde. Hvis du vil have hjælp, kan du altid kontakte et professionelt flyttefirma og få hjælp til din flytning.