Hold dine ting tørre på rideturen med en drybag og andre vigtige ting du skal have med

februar 6, 2023 0 Af admin

Hvis du er som mig, elsker du at tilbringe tid udendørs på hesteryg. Der er intet som følelsen af vinden i dit hår og solen i dit ansigt, når du rider gennem naturen. Men inden du tager ud på din næste ridetur, er der nogle få vigtige ting, som du skal sørge for at have pakket. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle vigtigste ting, som du skal have med dig, når du rider på hesteryg!

Drybag

Drybags er en god måde at forhindre, at dine ting bliver våde, hvis du kører i regnvejr eller plasker gennem vandpytter. De fås i forskellige størrelser og kan gemmes væk på din hest hvilket gør dem utroligt praktiske til langturene og eventyr på lange ture. Hvis du gerne vil holde skiftetøj, elektronik eller andre genstande tørre, så er en drybag lige sagen.

Praktisk ridetøj

Et godt sæt rideudstyr bør være en vigtig del af enhver rytters arsenal. Korrekt tilpassede ridestøvler, en hat og passende tøj vil holde dig sikker og komfortabel, når du er ude på ruten. Hvis du skal ud på en lang tur, skal du sørge for at medbringe ekstra snacks og vand til både dig og din hest. Dertil er det også vigtigt med et par gode, men billige ridebukser, som kan sørge for at du sidder godt i sadlen.

Ridehjelm og udstyr

Uanset hvor du kører, bør sikkerhed altid være din førsteprioritet. En korrekt monteret ridehjelm er et must for at beskytte dit hoved i tilfælde af et fald. Sørg for, at den er godkendt International og sidder godt på dit hoved. Medbring også eventuelt ekstra beskyttelsesudstyr som f.eks. knæ- eller albuebeskyttere, som du måtte have brug for under din tur.

Førstehjælpskasse

Det er vigtigt at have en velassorteret førstehjælpskasse med dig hele tiden, når du rider på hesteryg. Du ved aldrig, hvilke nødsituationer der kan opstå, så at have ting som bandager, gaze, antiseptiske klude og andre grundlæggende medicinske forsyninger kan hjælpe med at holde alle sikre og sunde på ruten. Overvej at købe ting som f.eks en tourniquet, skinner eller en nødfløjte.

Andre vigtige ting

Listen over ting, du skal medbringe, når du rider, kan virke overvældende, men med lidt omhyggelig forberedelse og det rigtige udstyr vil din ridetur forløbe gnidningsløst. Sørg for at medbringe værktøj eller forsyninger, som du kan få brug for under din tur, f.eks. ekstra tøjler eller ekstra tøj og måske lidt lækkerier til din hest.