Hold styr på frisuren

november 11, 2022 0 Af admin

Hvis du er træt af at se ud som en puddel, så læs med her! Vi skal nemlig snakke om frisuren. Hvordan holder man den i orden? Hvilke redskaber kan man bruge? Læs med og bliv klogere.

Brug de rette hårplejeprodukter

Det første, du skal gøre for at holde styr på frisuren, er at bruge de rette hårplejeprodukter. Håret er et levende organ, og det har brug for pleje for at se sundt ud. Hårshampoo og -balsam er selvfølgelig et must, men det kan også være en god idé at bruge en hårkur eller et plejende produkt fra tid til anden. Hvilke produkter du skal bruge afhænger af dit hårs type. Er det fint og kruset? Tørt eller fedtet? Har du behov for at give farven et boost? Spørg gerne en frisør, så finder I de helt rigtige produkter til netop dit hår.

Brug hårnåle og spænder

En anden måde at holde styr på frisuren på er ved at bruge hårnåle og spænder. De kan fås i mange forskellige farver og materialer, så der er noget for enhver smag. Hvis du har langt hår, så kan det være en god idé at have nogle hårnåle liggende, så du altid kan samle det op i en fin hestehale eller et roligt slør. Har du kort hår, så er spænder ofte et must-have accessory. Find hårspænder her.

Brug hårlak og olie

Hårlak og olie er perfekte til at give håret lidt ekstra pleje, men de kan også være med til at holde frisuren på plads. Hvis du har tendens til at få frizz i håret, så er en lille smule olie eller serum et must. Påfør det i hovedbunden og lad det sidde i håret, mens du styler det. Det giver ikke kun fugt til hovedbunden, men tager også frizz’en. Hårlak er også et godt redskab til at holde frisuren på plads. Giv håret et par sprøjt med hårlak, når du har stylet det, så holder det sig pænt hele dagen.

Gå i bad sjældnere

Det kan virke som om, at håret bliver mere rodet og uregerligt, jo oftere man vasker det. Det er fordi, håret reagerer allergisk på den aggressive sæbe, der bruges i almindelig shampoo. Hvis du vil have frisuren til at holde sig pæn længere tid, så skal du undgå at vaske det hver dag. Prøv i stedet at vaske det 1-2 gange om ugen og bruge en mild shampoo.