Hvad siger dit jakkesæt om dig?

april 5, 2022 0 Af admin

Mange mænd (hvis ikke alle) har et mindst ét jakkesæt i sin garderobe. Jakkesættet er et meget formelt tøjvalg. Der findes dog mange metoder at style sit jakkesæt, og hvilket jakkesæt, der er tale om, har også noget at sige. I denne artikel vil vi gøre dig klogere på, hvad dit jakkesæt siger om dig, den måde du bærer det på. Der tages udgangspunkt i de klassiske jakkesæt, jakkesæt med striber og nogle mere farverige jakkesæt. 

De klassiske jakkesæt
Jakkesæt i de klassiske farver, sort, grå og blå. Dette er de mest neutrale jakkesæt. Det fortæller, at du er meget seriøs, når du bærer dit jakkesæt. Du vil ikke skille dig ud, men alligevel gerne moderne og stilfuld. Hvis du kun har ét jakkesæt, så er det højst sandsynligt i denne kategori, at dit jakkesæt ligger.

Jakkesæt med striber
Hvis du har et klassisk jakkesæt, men med striber, så vil du gerne holde den formelle tone, og klassiske stil. Du vil dog gerne give dit outfit et friskt pust og skille dig lidt ud fra alle andre, uden at det bliver for meget. Du synes, at de klassiske jakkesæt er lidt for kedelige, men vil alligevel skille dig så meget ud, at du vælger et jakkesæt med mere iøjnefaldende farver.

Farverige jakkesæt
Er dit jakkesæt i mere markante farver, rød, grøn, brun m.m. Så er du en person, der er gang i. Du synes, at det bliver for kedeligt med de neutrale farver og du vil gerne have der sker noget nyt. Du skiller dig og vil gerne have lidt opmærksom, når du ankommer. Med andre ord: Du vil gerne være festen midt punkt! Hvilket der er absolut intet galt med.

 

OBS: Dette er blot lavet for sjov, og man kan selvfølgelig godt have et jakkesæt uden at disse beskrivelser passer på dig.

 

 

Mangler du et jakkesæt? Tjek Suit Club