Hvilken slags smykker passer til dig?

april 6, 2021 0 Af admin

Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at gå med smykker? Hvis man ikke rigtig er vant til at gå med smykker til hverdag, så tænker man heller ikke rigtig over at gå i gang med det, og hvor meget det faktisk kan gøre ved et outfit, hvis man tilføjer nogle smykker.

Men hvilken slags smykker skal man så begynde at gå med, hvis man stadig er lidt uerfaren i smykkeuniverset, og ikke rigtig ved, hvad der vil passe godt til en. Du kan starte med at finde noget inspiration på https://guldsmykket.dk/, og ellers kan du se med her og lære mere om nogle forskellige former for smykker – så skal du nok finde nogle, som passer til dig. 

Klassiske smykker i sølv og guld

Hvis du ikke er så vant til smykker og i forvejen heller ikke har en stil, som skriger efter opmærksomhed, så skal du måske også starte med nogle smykker, som ikke larmer alt for meget. Du kunne altså eksempelvis være nogle helt simple smykker i sølv og guld, som desuden også er meget populært.

Hvis du har huller i ørerne, kan du eksempelvis få dig nogle hoops, som er meget populære, og som rigtig mange går med. Hvis du endnu ikke har huller i ørerne, kan du også bare kaste dig ud i ringe eller halskæder, som også er meget moderne lige nu – især hvis man har mange på.

Store, vovede og farverige smykker

Hvis du i forvejen har en stil, som er meget farverig og vovet, så skal det selvfølgelig også afspejle sig i dine smykker – også selvom du ikke er så vant til at gå med smykker til hverdag.

Her må dine smykker gerne være store og unikke, så man i den grad lægger mærke til det. Du kan eksempelvis vælge at farvekoordinere dine smykker med resten af dit outfit, så det virkelig ser ud som om, at du har gjort noget ud af den måde, du ser ud på.

Det kan eksempelvis være store, farverige øreringe, chunky halskæder med spændende motiver eller nogle ringe, som på en eller anden måde skiller sig lidt ud. Det er nemlig sjovt at have et look, som tiltrækker lidt opmærksomhed, og det kan smykkerne hjælpe dig med.

Smykker pifter ethvert outfit op

Uanset hvilken slags smykker du går efter, det kan også være, du prøver lidt forskellige slags, så kan du i hvert fald være helt sikker på, at det nok skal give noget ekstra til dit outfit.

Når man kombinerer de forholdsvis rå materialer, som smykker oftest vil være lavet af, med de mere bløde materialer fra tøjet, får du altså et rigtig fedt look, som får mange flere dimensioner, end hvis du ikke har smykkerne på. Det er selvfølgelig en smagssag, men det er helt sikkert, at smykker vil tilføje noget til dit outfit, hvis du ellers går op i den slags.