Hvor finder du en anderledes firmajulefrokost?

juli 1, 2022 0 Af admin

Julefrokoster findes i utroligt mange variationer og udgaver. Der er ganske enkelt ikke et konkret svar. Fælles for de fleste er, at der er traditioner, der bevares, og derfor er der typisk ikke de store afvigelser. Men det kan alligevel skabe noget spændende og interessant, når man ryster posen lidt. Hvorfor ikke prøve noget nyt eller gøre noget helt anderledes?

Underholdning

Firmajulefrokost kan indeholde underholdning. Der findes mange forskellige typer af underholdning, og det kommer an på, hvad I er til. Måske I vil sidde og blive underholdt? Måske I ønsker at tage ud og dyste i forhold til et eller andet? Det gode ved firmajulefrokoster er, at I typisk kender hinanden som arbejdsplads, og derfor ved man i mange tilfælde, hvad der tiltaler folk.

Lav udfordringer sammen

En af de ting, man kan foretage, for at komme meget tættere på hinanden, er at udfordre hinanden. Det kan være, at det er udfordringer, hvor man presser hinanden tilpas meget til, at man virkelig træder i karakter. Dette kan være en enormt bekræftende oplevelse, hvor man lærer nye og spændende sider af sine kolleger. Og så er der måske noget at snakke om eller tage fat på, så man bedre kan udnytte sin stærke sider i forhold til arbejdet.

Foretag en personlighedstest blandt medarbejderne

Enneagrammet test er en anden spændende måde at lære mere om hinanden. Det er en personlighedstest, hvor I kan lære meget mere om, hvem I er som personer hver især. Dette kan give helt nye indsigter i, hvordan i agerer og tænker i forskellige situationer, hvordan I arbejder bedst, hvad I kan gøre for at styrke sammenholdet og meget mere. Der er utroligt meget at lære og finde ud af, så det er bare med at gå igang. I kan tage testen sammen hver især og snakke om de forskellige resultater.