Hvorfor skal du leje en bartender til din fest?

marts 28, 2023 0 Af admin

Leder du efter en måde at gøre din kommende fest til et hit? Du kan bestille et fantastisk band og bestille madpakker, men hvorfor ikke sætte lidt mere krydderi på tingene ved at hyre en professionel bartender? 

Bartender-tjenester er stadig mere populære blandt entertainere, da de giver noget interessant til blandingen. Fra at skabe tilpassede drinks til at tilføje en ekstra smule underholdning, kan det være både sjovt og praktisk at have en bartender til din sammenkomst. Læs videre for at lære mere om, hvad bartendere bringer til arrangementet.

Fordelene ved at hyre en bartender til din fest

Planlægger du en fest? Overvej at leje en  bartender for at få en ekstraordinær oplevelse! Det vil ikke kun give en sofistikeret atmosfære og få dine gæster til at føle sig som VIP’er, men det tager også en masse stress fra dig som vært – så du også kan nyde festen. Bartenderne er uddannet i nuancerne i cocktail-fremstilling og kan endda foreslå menuparringer og skræddersyede drinks i henhold til dine gæsters anledning og kostpræferencer. 

Forberedelse af dit hjem til bartenderen

Når du har besluttet dig for at købe en bartender og give din næste fest en ekstra oplevelse, er der nogle gode detaljer, du kan tilføje for at gøre oplevelsen mere behagelig. En ryddet arbejdsplads er vigtig, så vælg et område med nok plads til, at bartenderen nemt kan bevæge sig rundt, og sørg for at fjerne alt, der kan distrahere fra deres arbejde. Sæt skærebrætter, knive og bakker til servering af snacks frem til dine gæster. Sørg også for, at alle nødvendige redskaber er ved hånden, f.eks. mixere, shakere og røreapparater. Det kan heller ikke skade at sætte en hyggelig stol eller skammel op til bartenderen et sted i nærheden – de skal trods alt stå op hele aftenen og lave drinks! Når der er sørget for din æresgæst, er det tid til at gøre sig klar til showtime!

Mangler du hjælp til selve planlægningen af dit event også? – Her kan vi stærkt anbefale at du hyrer en professionel eventplanlægger. De kan hjælpe dig med alt fra koordinering af festen og underholdning m.m. Tag et kig på dem, og se om du kan gavne din festsituation.