Ideer til, hvordan du kan inddrage naturen i din julebelysning

november 20, 2021 0 Af admin

Julen er en tid på året, som mange mennesker ser frem til i månedsvis. Lysene, gaverne og familiesammenkomsterne gør denne tid af året til noget helt særligt. Det kan dog være svært at finde måder at inddrage naturen i din julepyntning på; vi har fundet nogle idéer, som du måske vil prøve!

Glem ikke naturen, når du indretter dit julepynt

Hvis du tilføjer en lille smule natur til blandingen, kan det virkelig være med til at få det til at føles som jul. Her taler vi især din have eller entre. Der findes en masse forskellige julepynt, som passer perfekt ind i et naturtema.

Køb julelys med dyr

Dyr er tæt på naturen, især dådyr og julerensdyr med lys, er noget, der virkelig får en til at tænke på naturen. Man kan også få lys, der ligner ræve og andre dyr som svaner, duer, isbjørne og mange andre dyr. Man kan lave sit helt eget zoologisk have.

Brug naturen

En god måde at skabe natur af lys er at pynte naturen selv. Det kan man gøre ved at sætte lys i sine buske og sine træer, hvis man har sådan nogen i sin have. Brug naturens egne skabninger. Man kan også købe lys, som er et spotlys, man peger mod op mod træet, så man virkelig kan se træets smukke grene. Træer er en fantastisk måde at tilføje naturen i huset

Julelys er noget alle komme ri julestemning over. Derfor kan man pynte, som man vil. Nogen pynter op enkelte steder, hvor andre pynter op alle steder det er muligt. Det er en tid, hvor man kan gøre som man vil, men husk på, at jo flere lys du bruger jo dyre vil din el-regning blive. Man kan køre mange forskellige temaer, når det gælder jul og julepynt, og så bør du overveje at holde dig til én bestemt favre lys: varm hvid, hvid eller forskelige farver.