Kan man få “flere” penge uden at tjene mere?

november 7, 2021 0 Af admin

Overskriften lyder måske lidt misvisende, men det behøver den ikke at være. Du kan sagtens føle, at du har flere penge til overs, når måneden er ovre – helt uden at du skal tjene flere penge igennem dit arbejde. Svaret er egentlig meget simpelt, men mange tænker desværre ikke over det: spar der hvor du kan. Det er måske et “kedeligt” svar, fordi du nok tænker, at du allerede sparer, hvor du har mulighed for det. Det er dog de færreste, der virkelig sparer alle steder, de kan. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan spare penge og dermed få flere penge til investeringer i ting som bitcoin og dogecoin, som du kan læse mere om på denne side.

Kaffe

Vi mennesker elsker kaffe, og vi drikker efterhånden meget af det. Det er sjovt. Lige så snart man bliver voksen, så kan man pludselig lide kaffe (nok grundet kaffes effekt på kroppen). Problemet er bare, at mange af os ikke gider at lave det derhjemme og tage det med i en termokande. Det er jo meget nemmere at købe en på farten til 30 kroner (hvis man er heldig nu til dags).

Problemet med denne tilgang er dog, at det hurtigt kan blive meget dyrt. Køber du kaffe på vej til arbejde hver dag, så kan du ende med at bruge flere tusind kroner på kaffe om året. Det er heller ikke altid nemmere og hurtigere at købe det på farten, fordi du jo skal stå i kø. Er det tidligt om morgenen, så er der måske ikke så lang kø.

At købe ting ved kassen

Vi kender det allesammen. Vi står i kø ved kassen, og så får vi øje på et tilsyneladende godt tilbud på noget chokolade. Det skal vi jo bare have. Det er billigt,, og jeg kommer ikke til at mærke det! Det er lige det, butikken vil have dig til at tro. Du kan prøve at regne ud, hvor meget du bruger på impulskøb om måneden. De fleste finder ud af, at svaret er “alt for meget”.