Lær hvordan du kan få passiv indkomst

september 20, 2021 0 Af admin

Ville det ikke være lækkert, hvis du kunne tjene penge uden at lave noget? Jo, det ville nok være  meget fedt. Mange ved dog ikke, at man skal lægge en masse hårdt arbejde i det i starten for så at kunne få den store belønning – nemlig passiv indkomst. I denne artikel kommer jeg ind på, hvordan du kan opnå passiv indkomst. Hvem vil ikke have en ekstra indtægtskilde?

Kan jeg leve af passiv indkomst?

Det er selvfølgelig muligt at leve 100% af passiv indkomst, men det er ikke nemt at nå dertil. Denne passive indkomst kan komme fra mange forskellige kilder, og du skal som nævnt arbejde hårdt for at komme dertil. Det kan tage en del år, og derfor er det en god idé at komme i gang så hurtigt som muligt.

Idéer til passiv indkomst

I dette afsnit kommer jeg ind på specifikke idéer til, hvordan du kan få noget passiv indkomst.

Staking

Hvis du ikke har hørt om Ethereum og staking, så er det på tide, at du hører om det. Ethereum er en meget populær kryptovaluta, som man kan låse for at få en form for renter. Teknisk set hedder denne proces staking, og det er ikke renter, men rewards. Konceptet kan være lidt kompliceret, men hvis du køber Ether for at stake det, så kan du få gode afkast på nuværende tidspunkt. Tænk på det som en form for udbytte. Du kan læse mere om Ether og staking på denne side.

Udbytteaktier

Skal man have noget andet, der måske minder lidt om staking, men som er mindre risikabelt, så er udbytteaktier et meget godt bud. Her køber man nemlig en aktie med henblik på at få udbytte hvert eneste år. Du behøver altså ikke at sælge denne aktie for at få penge, det sker helt automatisk. Ønsker du ikke at eje den mere, så kan du få ekstra afkast ved at sælge den efter en eventuel kursstigning.