Lev et liv med 4 hunde

oktober 28, 2022 0 Af admin

Hvordan lever man med 4 hunde

Vi lever allesammen forskelligt og vi har hver især forskellige drømme. Disse drømme kan også løbende ændre sig afhængig af hvor vi er i livet. Nogen ønsker sig en stor familie, andre har det bedre med at gå enegang. Uanset hvad skal du følge dine egne dømme og måske ikke lytte til “normen” men bare hvad dit behov er fremfor hvad andre synes.

Dog er der et forbehold og med dette menes selvfølgelig at du skal gå efter dine drømme men samtidig med en slags respekt for dine omgivelser. Jeg har en veninde som elskede og elsker kæledyr og derfor lever hun nu livet med 4 hunde. Alt ære og respekt for det men det er ikke altid uden besvær for naboerne.

Sørg for at passe på dine omgivelser med 4 hunde

Man bliver nødsaget til at passe på sine omgivelser når man har 4 hunde. I dette tilfælde er det 4 hunde af en vis størrelse så det kan godt skabe lidt utryghed for omgivelserne. Jeg synes man i det mindste bør have et ordentligt hundehegn og altid sørger for hundene ikke kan komme ud af deres havelåge. 

Der er delte meninger omkring sådan noget her men jeg synes ikke man bringe hundene til last. Det er altid ejeren af hundene som står med det sidste og endelige ansvar. Hertil må jeg også bare sige uden at vide det at jeg håber hun i det mindste sørger for en god forsikring til de hunde. Det betyder selvfølgelig at forsikring dækker hvis en af de 4 hunde forårsager et trafik uheld eller lignende. 

Gå efter dine mål men med respekt for dine omgivelser

Vi skal allesammen være her men pointen er bare at vi skal give plads til hinanden, så uanset om din drøm er 4 hunde, 3 katte eller noget helt andet. Så gå efter dine mål men indret dit liv sådan at der også er vist hensyn til dine omgivelser.