Ophold på gods i topklasse

maj 9, 2022 0 Af admin

Hvor starter du, når du ønsker at forkæle din partner med et ophold i topklasse? Der er så mange forskellige overnatningsmuligheder til rådighed, som alle har deres egne unikke salgsargumenter. Hvordan kan du være sikker på, at du træffer den rigtige beslutning? I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste overnatningssteder på godset og viser dig, hvordan du får mest muligt ud af dit ophold.

Og når vi omtaler godset, så mener vi selvfølgelig Skrøbelev Gods. For her kan du booke et romantisk ophold for dig og din partner. Skrøbelev God er et gods på Langeland nærmere bestemt, i Rudkøbing. Det er et stort og fantastisk gods, som blev bygget helt tilbage i 1669, og stadig denne dag i dag bærer præg af historien og sin alder. Dog er godset totalrenoveret og istandsat, som er med til at gøre hele opholdet luksuriøs.

Så hvis du er på udkig efter et godsophold i topklasse, så er Skrøbelev et godt valg, men hvad man forvente af sådan et ophold?

Det kan du forvente

Udover at i får privatliv, tosomhed, så får i jeres eget værelse. Værelserne er store, dydige og med romantisk præg. Du kan selv vælge, hvilken type værelse du ønsker nogle af værelserne er endda med jacuzzi, hvis det er at foretrække. Udover at værelserne er i særdeles topklasse, så lyder godset på god mad, god betjening, rene linjer og rar atmosfære.

Derudover er der fantastiske udendørsarealer, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe. Man kan gå en tur i området, som både byder på naturoplevelser uden lige. Vand og skov er nærtliggende, og ikke så langt derfra kan du besøge byen Rudkøbing, som byder på flere historiske oplevelser, hvis det interesserer dig. Du kan også vælge at blive på godset og nyde atmosfæren sammen.

Hvordan booker jeg et ophold?

Hvis du synes, at det er være at være tid til tosomhed, væk fra hverdagen, børn og arbejde, så book et ophold i dag. Det kan nemt gøres online på Skrøbelev Gods’ hjemmeside. Der er en overskuelig guide til valg af værelse, ophold og meget mere. Alt sammen udgør, at du og din partner vil få et ophold i særklasse, et ophold i ikke vil glemme.

Du kan læse meget mere om godset, lade dig inspirerer af de historiske og flotte billeder, de har på deres hjemmeside, både af selve godset, men også af værelserne. Vi ønsker dig et rigtig godt ophold.