Oversæt tekster lige hvor du vil

januar 1, 1970 0 Af admin

Rejs hvorhen du vil og arbejde der fra

Der mange der tit tænker på, at det kunne være dejligt bare at trække stikket fra dagligdagens stress og jag og bare bare pakke en lille kuffert og rejse ud og se verden. Men ofte så stopper drømmen, når man begynder at tænke på, hvordan det skal finansieres? En af muligheder til at finansiere sin rejse rundt i verden, er ved at oversætte forskellige tekster. Det kan være hjemmeside tekster eller produkt tekster eller noget helt andet. I dag er der nemlig brug for oversættelse af tekster mere end nogensinde før. Oversættelserne er typisk fra Dansk til Engelsk, Dansk til Tysk, Dansk til Svensk, Dansk til Fransk eller et helt andet sprog. Hvis du kan skrive og tale flydende Dansk samt et andet sprog, så er der mulighed for, at arbejde som freelance oversætter for dette firma comunicatranslations.com/da/

Du bliver chef i dit eget oversættelsesbureau

Når du for en oversættelsesopgave ind, så vil der medfølge eventuelle beskrivelser af hvad der skal oversættes og hvordan det skal oversættes. Det kan være, at oversættelsen henvender sig til et meget ungt publikum eller måske et lidt ældre publikum. Alt efter hvilket publikum teksterne skal henvende sig til, kan der være forskellige måde teksterne skal oversættes på. Det kommer du hurtigt til at kunne få en forståelse for efterhånden, som du kommer i gang med at oversætte. Når du er klar til at gå i gang, så er det bare og sætte dig godt til rette eventuelt med en kop kaffe eller noget vand inden for rækkevidde. Og så begynder du ellers at oversætte de tekster, som du har modtaget.

Arbejd når du vil, hvor du vil 

Hvis du ikke typen der elsker at stå om morgen klokken 08.00 og starte dagen tidligt, så er det job som oversætter også lige noget for dig. Du kan nemlig selv administrere din tid, så længe du overholder den deadline, som du har fået. Hvis du gør, så kan du arbejde på alle tidspunkter af døgnet lige hvor du vil. Det er en ekstrem vild frihed, at være sin egen chef og gøre tingene i sit helt eget tempo, når man vil og har lyst. Der findes ikke mange job i denne verden, hvor du er så fri som fuglen, som når du er din egen chef i dit eget lille oversættelsesbureau. Arbejdsopgaverne kan du blandt andet finde på Facebook eller gennem forskellige formidlings firmaer. Mange af de forskellige formidlings firmaer søger efter oversætter til blandt andet Netflix og andre store internationale firma, så det er et meget spændende job, som kan udvikle sig til noget meget stor, hvis du tager det seriøst. Nu er bare og pakke kufferten og komme afsted ud i den store verden og begynde at oversætte tekster.