Overvejer du at udvide familien med en hund? Eller er du ny hundeejer – læs med her

november 1, 2022 0 Af admin

Menneskets bedste ven, hunden, er for mange lig med uendelig mængder af kærlighed alle døgnets timer, året rundt. De bringer glæde og grin til store og små, og de holder os samtidige aktive, når man når til deres højdepunkt på dagen, nemlig en tur gennem kvarteret. Om man bor alene eller er en stor familie, så kan hunde passe ind alle steder. Det kræver blot at man finder den rigtige race og specifikke hun, som matcher de ønsker man har. Derfor finder vi her et bud på en rigtig god hund, og vi kommer også omkring, hvad man skal være opmærksom på, hvis man allerede ejer en hund derhjemme.

Labradoodle – en dejlig familiehund med et højt energiniveau

Hvis du aldrig har haft hund før, eller hvis du blot er på udkig efter en ny hund, så er en labradoodle et sikkert valgt. For det første vil du med høj sandsynlighed blive forelsket i dens udseende lige så snart du møder den. For med sin krøllede pels og bedårende øjne, er den elskværdig på alle måder. Racen egner sig især godt til børnefamilier, da den har et højt energiniveau og skal stimuleres gennem aktivitet. Du kan også være stensikker på, at den altid vil med dig ud på de daglige gåture, og hvis du selv skulle glemme det, så skal den nok minde dig om det. Det er en meget social hund, og derfor kræver det også, at der er nogen hjemme til at passe den.

Hold øje med din hunds sygdomssymptomer

Ligesom mennesker kan hunde blive syge, den eneste forskel er bare, at de ikke kan sige til os, når det har det dårligt. Og her vil nogle hundeejere sikkert sige, at de godt kan fornemme, når deres hund er syg, men for nye hundeejere kan det være svært at vide, hvornår hunden er syg, hvis man ikke ved, hvilket signaler man skal være opmærksom på. Et spørgsmål kunne være, hvorfor kaster min hund op? Og til det kan der faktisk være mange svar. Overfodring, køresyge eller allergi. Det bedste råd til dette er at lære din hund at kende, men hvis det symptomerne bliver meget slemme, så er der intet i vejen for at opsøge en dyrelæge.