Råd til dig, der gerne vil i gang med at træne

Råd til dig, der gerne vil i gang med at træne

januar 11, 2021 0 Af admin

Synes du også, det er på tide at komme i gang med at træne? Det kan være svært at komme i gang med, men måske denne artikel kan hjælpe dig. Du kan i hvert fald give det et forsøg. Læs med, og bliv inspireret!

 

Kost – få nok proteiner

Når man træner, så er det vigtigt, at man også sørger for at indtage noget proteiner. Det er nemlig i tiden, efter vi har trænet, at muskelmassen kan øges. Det kan den dog kun, hvis den i sin restitueringsperiode får sine nødvendige proteiner. Man siger som tommelfingerregel, at man skal indtage et gram protein, pr. kilo man vejer. Hvis du træner meget, kan det dog godt være, du skal indtage mere.

 

Forbrænd kalorier

Hvis du gerne vil have, at dine muskler er mere synlige, så er det nødvendigt at brænde noget af fedtet af kroppen. Ellers vil de lægge sig som et ”lag” oven på dine muskler, så disse ikke er synlige. Der er flere måder hvorpå du effektivt kan forbrænde kalorier. Nogle af de mest effektive hjælpemidler til at forbrænde kalorier er enten på en crosstrainer eller med en romaskine. Her kan du hurtigt og effektivt forbrænde meget. Du kan finde en god crosstrainer på crosstrainerguiden.dk/. Man kan dog også finde andre former for træningsudstyr. Det kunne eksempelvis være en effektiv romaskine på romaskineguiden.dk/.

 

Øg muskelmassen

Det er ikke nok bare at forbrænde, hvis man gerne vil have en markeret krop. Så må man også gøre noget mere. Det er vigtigt, at du får udfordret din krop til at bære nogle tunge vægte. Du kan både squatte med vægte, når du gerne vil træne ben og baller, men du kan også løfte vægte med armene, når du gerne vil træne arme. Du kan med fordel lave 3 gange 8 gentagelser af hver øvelse, du finder. Du kan nemt finde effektive træningsøvelser på nettet – og så skal du ellers bare have noget tungt at løfte!