Ringe til kvinder og hvilke kombinationer.

oktober 16, 2022 0 Af admin

De smukkeste kombinationer af ringe til kvinder

 

Er du fan af at sætte flere ringe til kvinder ved siden af hinanden, og bare stable løs? Eller er du ikke særlig vild med flere ringe på en gang. Og vælger du blot en enkelt ring på hver finger? Kombinationerne er endeløse, og det kan være svært at navigere i, hvordan man helt præcis finder frem til et pænt og sammenhængende smykkelook.

 

Herunder kan du læse om de mest populære kombinationer af fingerringe, når man sætter flere ringe sammen på en gang.

 

Her er et par ring kombinationer vi kan anbefale

 

Kan du bedst lide at bære en ring på hver finger, anbefaler vi at du max bære ringe på tre af dine finger. Det mest almindelige er ringfingeren og pegefingeren. Man skal dog være opmærksom på en ting, når man vælger at bære mange ringe på en gang. Når ringe bliver sat ved siden af hinanden, vil de komme til at støde mod hinanden, dette er umuligt at ændre på. Der vil derfor komme hurtigere ridser på ringene, og er ringene guldbelagte vil du helt sikkert opleve, at guld belægningen falder hurtigere af.

 

Herunder kan du se nogle sammensætninger vi anbefaler. Vi anbefaler at du bærer ringe sammen, på disse fingre.

 

  • Peger og ringfinger
  • Tommelfinger, peger og ringfinger
  • Tommel- og ringfinger
  • Tommelfinger, pegefinger og langfinger
  • Tommelfinger, pegefinger og lillefinger

 

 

For mange ringe kan ødelægge looket

 

Hemmeligheden bag at bære mange ringe, er at man ikke bære alt for mange. Det kan måske være sjovt at bære 10 ringe på hver hånd, men det kommer til at overskygge det look, du i starten havde tænkt dig at fremvise. ”Less is More” så prøv at samle dine ringe til 2 til 3 fingrer, og så bær 1 til 3 ringe på hver finger og ikke mere. Det er også derfor, du bør undgå billige ringe.

 

Mange af de billige ringe er lavet i kopper, og dette materiale vil inden for kort tid, begynde at farve dine fingrer sort eller grønne. Og når du ikke bør bære så mange ringe, bør du overveje at købe ringe i en ordentlig kvalitet. På den måde vil de også holde meget længere, så du ikke skal ud og købe smykker hele tiden, da dette vil i sidste ende blive dyrere.

 

Tilføj betydning til dine smykker

Nu har vi givet dig et par ideer til hvordan du bør sammensætte dine ringe, men hvad med betydningen af hver ring?

 

Igennem tiden har smykker været den mest betydningsfulde lille genstand på jorden, de er ofte givet med kærlighed, og er som regel noget man lader gå videre i generationer. Det er af denne grund også vigtigt at du køber smykker af en god kvalitet.

 

For at tilføje lidt ekstra betydning og få ringen til at være ekstra personlig, bør du overveje følgende ting.

 

  • Få indgraveret i din ring, dette kan være en dato, et navn eller måske et citat.
  • Køb en ring med din egen føde sten – er du i tvivl om hvad der er din føde sten, så slå det op på nettet.
  • Få speciel designet din ring, og få evt. dine gamle arvesmykker smeltet om til et nyt design.