Ro og fred er også en livsstil

marts 5, 2023 0 Af admin

Vi lever i en tid, hvor vi hele tiden konfronteres med rigtige og forkerte måder at leve på. Og med alle andres livsstile, og hvordan de har det enten godt eller skidt. I hvert fald hvis du bare nærmer dig sociale medier. Alle disse bombardementer af andre menneskers livsstil kan nemt komme til at virke stressende frem for motiverende.

Så hvordan finder du din egen måde at leve på?

Mærk efter – lettere sagt end gjort

Det handler ikke om at søge efter en livsstil – det handler om at leve, som man har det bedst med, og derefter definere hvilket liv det er. For jo mere du stræber efter at leve på en bestemt måde, som ikke er dig, jo længere kommer du fra rent faktisk at leve.

For lige inde bag al stræben og higen efterat være noget, du har set i en story påInstagram, er der din helt egen ro og fred. Der findes en tilfredshed med at leve lige som du gør, og endda også hvile i det. Men det kræver, at du giver dig selv tid og tålmodighed til at mærke efter.

Nyt liv – ikke lige i morgen

Du kan ikke forvente at finde dig til rette lige med det samme. Det kommer måske snigende med tiden. Men du kan gøre noget for at hjælpe det på vej. Omgiv dig med folk du kender og holder af. Gør noget, der gør dig glad. Gør noget, der holder dig sund. Og hvis du slet ikke kan finde ud af livet, så snak med nogen, der kan hjælpe dig. For det er ikke alle der selv finder løsninger på det hele, og så er det helt okay at række ud