Sådan pynter du ordentligt op til jul

november 25, 2021 0 Af admin

Det er endnu engang blevet december – og det betyder, at vi skal pynte op til jul, både indendørs og udendørs. Julepynt behøver dog ikke være en masse skrammel, som man kun hænger op, fordi man føler sig nødsaget til det. Det er faktisk muligt at pynte op på en stilfuld måde. I denne artikel har vi samlet en række gode råd, så du kan lære, hvordan du selv kan pynte ordentligt op til jul derhjemme.

Hold det simpelt og elegant

Mange danskere finder i december den støvede og grimme julepynt frem fra loftet eller kælderen. Det er sjældent noget, der passer in i et moderne hjem, da der ofte er en overflod af kitsch og hjemmelavede sager. Det er dog muligt at pynte elegant op, så du kan have et stilet hjem på trods af julepynten. Det handler bare om at holde det simpelt med f.eks. et par flotte julekugler, der passer til farverne i indretningen. Det giver et langt mere elegant udtryk i dit hjem uden at du går på kompromis med julestemningen.

Vælg farver, der passer til din indretning

Det kan hurtigt betyde en overflod af farver, når julepynten kommer frem – og det kan hurtigt se meget rodet ud i et ellers minimalistisk hjem. Det er derfor en god idé at vælge farver, der passer til indretningen i dit hjem. Hvis du er glad for blå, kan det være en idé at satse på sølv, hvorimod det måske passer bedre med guld, hvis du er til jordfarver. Hvis dit hjem er meget minimalistisk, kan du også satse på f.eks. julerød eller grøn. Når du kender farveskalaen, er det nemmere for dig at finde julepynt, der rent faktisk passer ind og kan skabe en hyggelig stemning uden at det bliver for meget.

Glem ikke julebelysningen

Julebelysningen er uden tvivl det vigtigste element, når du skal pynte op til jul derhjemme – både udendørs og indendørs. Her handler det om at finde stilrene løsning, som skaber en hyggelig stemning. Det handler om at finde elementer, som gør dig glad, når du kommer hjem. Hvis du mangler inspiration, så kan du finde en masse fede udstillinger her, som måske kan hjælpe dig med din julebelysning derhjemme: https://www.jadagroup.dk/.