Tag det første skridt: Hypnose Uddannelse

juli 6, 2022 0 Af admin

Succesfuld hypnose uddannelse

Du lærer alt, hvad du behøver at vide om hypnose, hvad det er, og hvordan det virker, hvordan du sætter andre i en hypnotisk trance, hvordan du sikrer, at dine klienter forbliver under hypnose så længe som muligt – og skaber den dybe tilstand.

Frygt aldrig at blive afvist af dine kunder igen!

Dette kursus fokuserer på de mest essentielle færdigheder, der er nødvendige for at skabe succesfuld hypostase hos hver klient – herunder hvordan du kan undgå enhver afvisning efter den første session. Den viser dig, hvordan du sikrer, at din klient forbliver i trance så længe som muligt – så de kan opleve succes med den dybe tilstand.

Hemmeligheden bag vellykket hypnose, som skaber den dybe tilstand – hver gang

Hypnoterapi er en medicinsk tilgang, der har været brugt i århundreder; dets vellykkede resultater i behandling af forskellige psykiske lidelser er blevet rapporteret. Den fokuserer på at generere gavnlige forslag, der vil sætte patienter i en tilstand kaldet “dyb afslapning” eller “hypnose.” Specifikke forslag er givet af terapeuten og designet til at ændre tankegang, adfærd eller fysiologi.

Lær hypnoseteknikker for succes

Vi lærer dig, hvordan du bruger hypnoseteknikker på dig selv og andre for at imødegå livets udfordringer med tillid, hvordan du uddyber den hypnotiske tilstand og meget mere.

Du behøver ingen kvalifikationer eller erfaring for at blive en succesfuld hypnotisør og leve af dette spændende felt – bare tilmeld dig vores hypnose uddannelse og få de nødvendige værktøjer til succes!

Det er utroligt, hvad folk kan gøre, når de er i en dyb hypnotisk tilstand. Derfor er det vigtigt, at du lærer at skabe det, med hver session, du har med dine kunder.