Udlejning af Computere

august 24, 2023 0 Af admin

Har du brug for at leje en kontor PC i en kortere eller længere periode?

Vores fleksible lejeaftaler giver dig mulighed for at tilpasse lejeperioden til dine behov. Vi tilbyder både stationære og bærbare computere med konfigurationer, der passer til dit specifikke brug.

Vores erfarne teknikere sørger for, at alle vores kontor-PC’er er i topform og opdaterede med den nyeste software, så du kan være sikker på problemfri drift. Kontakt os i dag for at få mere information om vores lejeaftaler.

Den perfekte løsning hvis du skal bruge en billig Office PC til kontorarbejde. Computeren kan leveres klar til brug med Microsoft Office pakken, Microsoft Styresystem, mus, tastatur og skærm.

Kort sagt alt hvad du har brug for hvis du skal bruge en PC til erhverv og kontoropgaver. Vi tilbyder computeren computere af mærker som Lenovo, HP, HP Elitedesk G1 og mange flere.

Du kan se hele vores udvalg af computere til udlejning her.

Når du lejer en PC kan de afhentes på vores lager i Ballerup eller sendes direkte til dig.

Hvor mange computere er det muligt at leje hos Nordic IT Rental?

Det er muligt at leje både en enkelt PC eller flere hundrede styk hos Nordic IT Rental. Vi har kapacitet til at levere større mængder af computere til virksomheder og events. Kontakt os for at få et tilbud på leje af et større antal kontor-PC’er, der passer til dine behov. Vores erfarne teknikere vil sørge for, at alt er klargjort til problemfri drift. Vi er her for at hjælpe med at gøre dit arbejde lettere og mere effektivt.

Kontakt os i dag for mere information om vores udlejningstjenester og find den perfekte løsning til dit behov.

 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Besøg os på https://nordicitrental.dk eller ring på tlf. 71998904