3 geniale gaver til den fartglade

oktober 13, 2022 0 Af admin

De fleste af os har en fartglad (eller måske ligefrem fartgal?) person i vores omgangskreds. Den type person, som synes, at duften af benzin er den bedste i verden og gerne vil have vind i håret, når der skal køres bil eller motorcykel. Det er ikke sikkert, at du deler begejstringen for farten, men ikke desto mindre giver det dig nogle gode muligheder for at ramme plet, når personen skal have en gave.

Gavekort til gokart

Hvis du kender en, der kan lide fart, er gavekortet til gokart en god idé! På vandelgokart.dk kan du bestille et gavekort, så den fartglade person kan komme ud og få luft under vingerne!

Og hvorfor så lige køre gokart i Vandel? Fordi det er et udendørs anlæg, hvilket giver en meget mere realistisk følelse af at køre et racerløb. Det gør det, fordi ting som vind, sol, regn og meget mere kan påvirke under løbet. Desuden er de udendørs anlæg større og giver et mere udfordrende løb, hvor strækket bliver længere og bilerne kan køre i et mere virkelighedsnært parløb.

Du kan hoppe direkte til gavekortbestillingen her.

Ud og køre Ferrari?

For rigtig mange mænd står den røde Ferrari racer som noget nær det ypperste, mennesket nogensinde har skabt. Ferrari repræsenterer vildskab, kræfter, lidenskab, racersport, passion og temperament. Derfor vil et gavekort til en køretur i en Ferrari være et fantastisk bud på en gave. Der findes mange udbydere af denne type gave, hvis man søger efter den, hvilket gør det muligt at nærlæse og finde den helt rette tur til den helt rette pris.

Skyd den af på raceranlægget

Tager man til Padborg, er det muligt at SELV køre en vild racertur med en instruktør ved sin side, når turen går med 200+ km/t over Padborg Park!

Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer af biler, så man kan køre racerbil, sportsbil eller superbil afhængigt af, hvad man altid har drømt om.