3 grunde til at bruge navnemærker

september 20, 2022 0 Af admin

Navnemærker i tøj giver dig mulighed for at personliggøre dit tøj og tilføje et unikt udseende. De fleste navnemærker i tøj er ret små, men nogle kan være store. Navnemærker i tøj kan have mange forskellige designs, og nogle af de mest populære er blomster, dyr og bogstaver. Det smarte ved mange af dem er, at de er nemme at påføre, da de er en slags klistermærker, som man påfører tøjet og de er nemme at udskifte, når de er for slidte.

1. Nem forskel på “dit og mit”

Navnemærker er en effektiv måde at holde styr på, hvilket tøj der er dit, og hvilket der tilhører andre. Dette er især vigtigt i fællesskaber som børnehaver, skoler og idrætsklubber, hvor ting ofte bliver forvekslet.

2. Navnemærker er billige

Navnemærker er en billig måde at markere dit tøj på. Du kan enten købe færdige navnemærker eller selv lave dem. Hvis du selv vil lave dem, kan dette gøres ved hjælp af almindeligt kontorartikler som f.eks. klæbepapir og farveblyanter.

Vil du hellere købe smarte navnemærker, som du faktisk nemt kan designe udseendet på, så skal du besøge Børneflapper, som har specialiseret sig i netop navnemærker, som er uden kemi. Og så er det ikke strygemærker, men derimod strygefrie og selvklæbende.

3. Navnemærker er forbavsende holdbare

Navnemærker kan sagtens tåle at blive vasket. Dette gælder dog ikke alle navnemærker, så husk at læse vaskeanvisningerne, før du vasker dit tøj. Du kan endda vælge at give mærkerne en lakforsegling for ekstra holdbarhed.

Ofte vil det være nok at lufte tøjet udendørs, hvis det er blevet lidt fugtigt, og så er det klar til at blive brugt igen.

Summa summarum

For den travle familie med børn er navnemærker en gave. Barnet kan ikke kræves at holde styr på tøjet og børnehavens medarbejdere har i forvejen rigeligt at se til. Derfor er det også en fordel for medarbejderne, da de blot skal se navnemærkerne for at finde frem til, hvem et stykke tøj tilhører.