3 måder at sælge din mad på

august 17, 2022 0 Af admin

Der findes ikke en bedre følelse end at færdiggøre en lækker ret, og at den smager præcis som du selv havde forestillet dig. Man får helt lyst til at få andre til at smage den, for at høre deres mening. Tænk så du inviterede din familie eller venner og tilbereder retten, og du får at vide at de elsker den. Den følelse kan næsten ikke sammenlignes med noget andet. Overvej hvis du den givne stund også står og mangler et lille bi job eller studiejob ved siden af. Kunne det ikke være fedt hvis du kunne tjene en ekstra skilling ved at sælge din ret til andre mennesker? Her kommer 3 måder du kunne starte din egen lille biks op og sælge mad. 

 

Mad fra en cykel

Man kan sagtens bygge et lille bærbart køkken og cykle ud og sælge din mad. Men det er vigtigt at man sætter sig ind i fødevarestyrelsens regler og vilkår før man bare begynder. Har man styr på alt det, så er det bare ud i det fri, find et godt sted at stille dig, hvis du må stå der, og sælg din mad.

 

Madvogn

En anden god måde er ved salg i en vogn. Samme princip som en pølsevogn, men med din mad i stedet. Her kan man få en fast plads et godt sted i byen og sælge maden i. Det kan være en god ide at undersøge hvor der er plads, og sørg for at undersøge om du gerne må stå der for myndighederne.

 

Madbod

Lav en masse research, det kan være der der nogle der regelmæssigt lejer messelokaler og der kan du opstille din madbod og sælge fra. Det kan være en super ide, for derigennem kommer man tit rundt omkring og kan sælge sin mad. Derigennem har du større mulighed for at sprede ordet omkring din mad ud til folket.