5 gode grunde til at vælge bambussokker

juni 27, 2021 0 Af admin

Fordelene ved bambus strømper er nærmest uendelige, men her er en liste over nogle af de bedste kvaliteter ved sokker lavet af bambusfibre.

  1. Strømper af bambus er med til at modvirke sure tæer. Bambusfibrene indeholder nemlig et naturligt antibakteriel, som bekæmper de bakterier, der forårsager ildelugtende fødder.
  2. Bambustekstil føles blødt og glat mod huden. Bambusfibrenes struktur har ingen ru elementer, som kan irritere din hud, og resultatet er ualmindeligt bløde strømper. Kombineret med den antibakterielle effekt har bambustekstil faktisk en beroligende virkning, som er god, hvis man for eksempel lider af eksem.
  3. Dine fødder bliver holdt i en behagelig temperatur. Du vil opleve, at dine fødder føles mindre svedige, fordi bambusfibrene har en meget høj absorberingsevne. Fodsveden vil fordampe, når dine fødder er varme, og derved bliver dine fødder kølet igen. Du kommer heller ikke til at fryse om fødderne i vintermånederne.
  4. Bambusstrømper holder farven og formen længere end bomuldsstrømper. Sokker af bambus bliver ikke stive eller deforme, men holder godt på farven. 
  5. Det er godt for miljøet at bruge bambussokker. Bambus er en slags sødgræs, der gror helt utroligt hurtigt. Faktisk kan det vokse helt op til 1 meter dagligt, og er derved verdens hurtigst voksende plante. Derfor kan der dyrkes 10 gange mere bambus end bomuld pr. kvadratmeter – og det helt uden brug af pesticider. Desuden optager bambussen 5 gange så meget CO2 som en tilsvarende mængde træer. Og som om det ikke var nok, bruges der også langt færre kemikalier til indfarvningen kontra bomuldsstof. 

Når du så er klar til at smide dine bambus-klædte fødder op og nyde tilværelsen, kan du sætte dig med en håndfuld gode venner og en Oduman vandpibe – på den måde er du sikret en hyggelig stemning, og med duften af vandpibe i luften er der med garanti ingen, der kan lugte dine sokker.