5 uundværlige hundeudstyr

november 18, 2021 0 Af admin

Enhver hundeejer ved, at der ikke kan være noget som for meget hundeudstyr! Vi er altid på udkig efter det nyeste og sejeste udstyr til at forkæle vores foretrukne firbenede venner. Og vi er ikke alene: Tusindvis af mennesker som os drages hvert år til messer for kæledyrsprodukter og til onlinesider, hvor de shopper alt fra højteknologiske gadgets og dimser til ydmyge skåle og knogler. Se mere om Hundeudstyr her.

Der er meget derude – hvordan ved du, hvad din hvalp har brug for? Her er en liste over 5 uundværlige stykker hundeudstyr, der vil gøre enhver hund ekstra glad (og holde dig fornuftig). 

Halsbånd og snor

Din hund skal kunne komme ud og blive luftet. Når hunden kommer ud og får frisk luft, dufter til andre hundes dufte, så bruger den hjernen, som er det hunden elsker. Det er en god måde at aktivere sin hund på, især hvis det er en aktiv race.

Der findes forskellige hundesnore, der er hvor man har snoren i halsbånden, men der er også hvor hunden har sele rundt om kroppen. Det er individuelt, hvad man foretrækker.

Mad/vand-skål

Din hund skal naturligvis have mad og vand. Vand skal den have ubegrænset hele dagen. Mad bør den få 1-2 gange om dagen. Hvilken type mad, er en smagssag. Men gør din hund en tjeneste, og undersøg, hvilket foder der er bedst egnet til din hund. Maden skal passe til hundens race, alder og aktivitetsniveau.

Hundeseng/kurv

Din hund skal have sit helt eget sted. Et sted, hvor den kan slappe af, hvor den kan være i fred for eventuelle børn. Det kan den i dens seng/kurv. Der findes flere forskellige typer, nogen er i kasser, andre er bløde donutsenge. Det er vigtigt, at sengen passer til din hunds størrelse, og at den føler sig komfortabel i den.

Aktivitetslegetøj

Hunde skal aktiveres. Jo yngre de er, jo mere skal de aktiveres. De er ligesom børn. Det er vigtigt, at din hund har noget at tygge i, når gummerne kløer, og lege med, når de er alene hjemme. Der findes mange forskellige former for legetøj til hunde, både hvor de kan få brugt deres hjerne, deres lugtesans og tyggebehov.

Godbidder

Selvfølgelig fortjener enhver god dreng en godbid! Med al den træning, der skal udføres med hunde (og ejere), vil godbidder altid være nyttige. Der er mange forskellige smagsvarianter på hundegodbider, og det er bare at prøve sig frem mellem forskellige mærker, indtil man finder noget din hund ikke kan modstå.