Anderledes øl af høj kvalitet? Find italienske specialøl

juli 13, 2022 0 Af admin

Italien er ikke kun kendt for fine vine – øl laver de også. Og her taler vi ikke om kedelige lagerøl, du bare skal bælle. For vi taler om udsøgte specialøl med en rig smagsprofil, du passende kan parre med varme kødretter. Men de kan selvfølgelig også nydes for sig selv. Hvis du har en bar kørende, hvor du ønsker at kunne byde kunder på andre end de mest udbredte øl, så find italienske specialøl.

Birra Morettis lavgærede øl parres fint med en pastaret

Leder du efter en god pilsner, kan du fx finde dem fra Birra Moretti, et italienske bryggeri, der har været i gang siden 1859. Bryggeriet lægger vægt på at holde de gamle traditioner i live og at fejre livets små nydelser. Deres gyldne, lavgærede øl kan nydes som supplement til en pastaret, siden de ikke ligger så tungt. Ønsker du en lys øl med en karakteristisk bitterhed? Find den fra Birra Moretti.

Peronis kendte pilsnere er værd at smage

Et endnu ældre bryggeri, hvis italienske specialøl er kendt internationalt, er Peroni, der blev startet op allerede i 1846. De brygger også pilsnere, fx Peroni Nastro Azzuro. Opskriften på den forfriskende italienske øl er næsten 60 år gammel. Den bliver brygget i samspillet mellem de bedste ingredienser og et godt håndelag. Hvis den italienske sommer kunne smages, ville den nok smage som denne øl.

Find italienske specialøl fra Birra Moretti og Peroni

Hverken Moretti eller Peroni er en one-trick pony, der kun står med én øl at markedsføre. Moretti har fx lanceret en alkoholfri øl til folk, som ikke føler noget behov for at blive berusede. Og Peroni har deres Grand Riserva-produktserie. Hvis du leder efter eksotiske specialøl til at nyde derhjemme eller sælge i bar eller restaurant, så kig på de italienske bryggerier og deres specialøl af høj kvalitet.