Bliv din egen negletekniker med det rette negletilbehør

april 22, 2021 0 Af admin

Det er mega fedt at få lavet negle. At kunne kigge ned på sine fingre og se velplejede, flotte negle måske i nogle fine farver eller et fint mønster. Det kan dog godt blive dyrt, hvis man skal ud at have lavet negle af en professionel – især hvis man også vil have mønstre på. Det kan man dog slippe for, hvis man sætter sig for at lave sine egne negle. Så slipper man også for de gange, hvor ens negle ikke blev lige som, man ville have dem – for man laver dem selv. Det kræver blot at man øver sig og køber de ting man skal bruge. På www.indigo-syddanmark.dk kan du finde alle mulige slags negletilbehør og nail art startsæt, som du kan bruge til at komme i gang.

Hvad skal man bruge af negletilbehør?

Hvad man skal bruge, er meget forskelligt, alt efter hvad man vil lave. Der er dog nogle ting, som altid er gode at have. Nogle af tingene er de fleste nok godt opmærksomme på, mens andre kan være helt nye for en, hvis man ikke er så bevandret i neglekunst. F.eks. er en neglefil og en neglebuffer noget, som de fleste måske allerede har derhjemme. Til gengæld skal man også have en neglebåndsskubber, en neglebåndsklipper, måske en negle primer, nogle børster og mere. Alt dette kan være svært at overskue, hvis man lige er begyndt eller vil til at begynde. Derfor er det smart at kigge efter negletilbehør startsæt, som indeholder mange af de vigtigste ting, man skal bruge. Hvis du derefter finder ud af, at du vil have glitternegle eller akrylnegle, kan du finde de ting, du har brug for til at lave det, som f.eks. børster, trakter, akrylpulver osv.

Hvordan gør man?

At lægge negle er for nogen en simpel ting. Hvis du vil have en helt ensfarvet negl, handler det blot om at sprede farven med neglelaksbørsten og lade den tørre, og derefter gentage indtil farve er, som man vil have den. Det er desuden nogle gange også smart at bruge basecoat og topcoat for en bedre finish.

Vil man i stedet lave mønstre, skal der lidt mere værktøj til. Små børster er gode, hvis man vil male noget i hånden med små detaljer – det kræver dog, at man virkelige har en rolig hånd og måske er lidt mere øvet. For at lave prikker kan man bruge vatpinde eller værktøj, der er lavet til det. Der findes også negletape til at lave forskellige designs. F.eks. hvis man vil lave franske tipper, kan man placere tapen nær toppen af negle og male ved siden af tapen. Når lakken derefter er tør, tager man tapen af, og tilbage er nogle fine tipper. På nettet kan man finde rigtig mange videoer, man kan lade sig inspirere sig af eller lære af, Hvis først man får sig et startsæt, er det kun fantasien, der sætter grænser, og hvis man mangler noget, kan man også nemt supplere sit startsæt med hvad, man mangler.