Bliv klogere på livet på arbejdsmarkedet på et kursus om SEO

december 1, 2022 0 Af admin

Et kursus i SEO er til dig, der ønsker at opgradere din viden indenfor digital markedsføring og som også kan være ledig med en psykisk udfordring, hvor der etableres et samarbejde mellem jobcenteret og dig. Det er en god mulighed for at prøve et felt af, som kunne vise sig at være lige noget for dig.

Det foregår primært bag en skærm, og er du indadvendt af natur eller socialt udfordret, kan der være mange guld ting at hente i et digitalt markedsføringskursus og kompetenceforløb, fordi der her fokuseres på dine evner, kompetencer og ressourcer. Se mere her omkring, hvad et sådant SEO kursus kan indeholde. 

Skræddersyet forløb

Hvis du er socialt og psykisk udfordret og hurtigt bliver mentalt overstimuleret af for mange mennesker på et kursus, er der her en god mulighed, fordi du enten kan vælge at tage kurset 100% online eller du kan vælge at gå på et hold, der kun tæller op til 10-12 personer. Her er der god ro og fordybelse og underviserne er selv erfarne udi at have psykiske diagnoser og være jobsøgende. De kender derfor også til situationen, du står i, og det handler dermed ikke blot om det faglige, men i langt høj grad også om det personlige, sociale og psykiske aspekt ved at være en del af arbejdsmarkedet.

Det er en forståelse og erfaring, som gør, at rammerne for kurset er tilrettelagt på en skånsom og omsorgsfuld måde, samtidig med, at der er fuld af humor, energi og positiv livsglæde. 

Få redskaber med for resten af livet 

Når du tager et kursus i SEO, lærer du selvfølgelig en masse fagligt om, hvad SEO er, kan og kan bruges til i forbindelse med egen personlig virksomhed eller som ansat i en virksomhed. Det er gode redskaber at kunne for at hjælpe sin egen eller andres firmaer i at vækste og skabe synlighed omkring sig selv online.