Få et lækkert hjemmekontor med et anneks i haven

november 25, 2022 0 Af admin

Efter corona-pandemien hærgede verdens arbejdsmarkeder i 2020-21 har alle prøvet det.

At arbejde hjemmefra.

Hjemmearbejdet er kommet med blandede succeser. Nogle trivedes vældig godt med det. Andre knapt så meget. Og et af de store problemer er, at det pludselig blev svært for folk at adskille arbejdslivet og det private liv derhjemme.

Men hvis man tænker sig godt om, når man planlægger hvor hjemmekontoret skal være, så kan man faktisk skabe en lille, isoleret arbejdsplads derhjemme. Og i denne artikel vil vi argumentere for, at det mest idéelle hjemmekontor er: Et anneks.

Læs med, og lad dig inspirere – og vil du gerne have et anneks? Så kan du se priser på anneks og meget mere på linket her.

Et anneks lader dig isolere fra resten af hjemmet

Du skal lige ud og have et glas vand. På vejen ser du, at din søn har spildt havregryn under reolen i morges. Det kan du lige hurtigt støvsuge. Og nu, du er ved det, så tager det heller ikke lang tid at rydde i opvaskemaskinen. 

Og så har du da også lige fortjent at tage et lille hvil på sofaen derovre, nu hvor du har været så god.

At arbejde ude af hjemmet har mange fordele. Men en af de primære fordele er, at når du ikke er i dit eget hjem, så føler du ikke konstant, at du skal tage ansvar for ting, der er irrelevante for selve arbejdet.

Når du indretter hjemmekontoret i annekset, så har du den store fordel, at du arbejder ude, mens du arbejder hjemme. Det giver dig det suverænt bedste fra begge verdener.

Annekset er ikke en stor investering – men en stor værdiforøgelse

Mange bliver overraskede, når de finder ud af hvad et anneks egentlig koster. Du skal regne med at slippe mellem 15.000 kr. og 100.000 kr. – alt afhængigt af anneksets størrelse. 

Når du sammenligner disse beløb med hvor stor værdi annekset giver dig, og hvor stor en værdiforøgelse et anneks giver til din bolig som helhed, så kan det kun være en god investering.

At anskaffe sig et anneks, altså.