Få hjælp til at finde ro i sindet med metakognitiv terapi i København

april 10, 2023 0 Af admin

Metakognitiv terapi er en evidensbaseret terapeutisk tilgang, som løbende bliver udviklet og undersøgt i København. Terapiformen hjælper personer til at få en bedre forståelse for deres tanker, følelser og adfærd. Derfor er behandlingen med til at forbedre det mentale sundhed og overordnede velvære. Metakognitiv terapi København kan bruges som behandlingsform til forskellige psykologiske udfordringer heriblandt depression, angst, posttraumatisk stresslidelse, spiseforstyrrelser, stofmisbrug og andre psykiske udfordringer i dagligdagen.

 Frigør dit sind med metakognitiv terapi i København

Behandlingsformen tilskynder personer til at lægge bedre mærke til deres tankemønstre, og hvordan de kan lede til usunde vaner. Ved at få hjælp fra en uddannet terapeut bliver klienterne bedre rustet til at genkende negative tankemønstre og lave en logisk vurdere dem, frem for stole for meget på deres følelser.

Under behandlingen, bliver formålet at der i samarbejde med Klienterne kan udvikles en plan for “følelsesmæssig regulering”. Planen som hjælper klienterne med at håndtere og reagere konstruktivt på vanskelige følelser på en konstruktiv måde. Til sidst sætter metakognitiv behandling fokus på vigtigheden af godt selvværd, selvomsorg og opbygning af realistiske mål, der kan nås over tid.

Metakognitiv terapi i København: Lær at styre negative tanker og bekymringer

Metakognitiv terapi bidrage til at forbedre den mentale sundhed, og fremme sund adfærd og tanker blandt personer, som oplever psykologiske udfordringer. Få støtte fra en medfølende og sympatisk terapeut, for at blive støttet i den rigtige retning, og til at bliver motiveret for at lære at genkende negative tanker. Bliv bedre i stand til at regulere følelserne og bryde ud af negative tankemønstre. Leder du efter en  effektiv måde at håndtere psykiske udfordringer i København? Der findes flere udbydere i København som tilbyder metakognitiv terapi. Hvis man oplever udfordringer er det vigtigt at tale med en kvalificeret behandler, som kan hjælpe med at tage det første skridt mod et bedre mentalt helbred.