Filler gels – Hvad er de, hvordan bruger man dem og hvor kan de anvendes?

juni 26, 2023 0 Af admin

Filler gels er alternativet til traditionelle fillers og botox. Det tilbyder fylde og volume i specifikke områder, imens man undgår besøg på klinikken og nåle helt!

 

Hvad er filler gels?

Som navnet antyder, så er det en gel, der fylder områder, der er særligt udsatte for rynker og volumetab. De har den samme opstrammende effekt sammen med, at de sikrer optimal volumen på det påførte sted.

 

Hvordan anvendes filler gels?

Hele processen kan faktisk klares hjemmefra uden hjælp fra en ekspert! Gelen skal blot påføres på det ønskede område indenfor regelmæssige tidsrum i en angivet tidsperiode – så vil effekten så småt gøre sig mere og mere til kende.

Hvor mange gange du skal påføre og i hvor lang tid, før du ser effekten, kan afhænge af den specifikke filler gel. Der er nem filler gels til de forskellige områder på kroppen, der oftest oplever tab af volume i forbindelse med aldring.

 

Hvor kan man anvende filler gels?

Der er fire overordnede områder, som filler gels kan behandle: Øjne, læber, kindben og hals og décolleté.

 

Øjne

Filler gels til øjnene fokuserer på at opstramme området omkring øjnene, hvor der oftest opleves rynker og linjer. Dette kunne for eksempel være poser under øjnene eller kragetæer.

 

Læber

Gels til læberne fungerer også til det generelle mundområde, der tit får linjer med tiden, fordi vi bruger munden så meget. Dette kunne for eksempel være rynker i siden af munden, der kommer naturligt fra at smile.

 

Kindben

Kindben er endnu en del af ansigtet, der desværre mister volume med tiden. Her kan filler gels være behjælpende både for dem, der oplever volumetab, men også generelt for dem, der blot ønsker større volume i kindbenene uden nødvendigvis at have rynker eller linjer.

 

Hals og décolleté

Denne type gel hjælper også med områder, der ikke inkluderer ansigtet. Der kan for eksempel være tale om at ville udjævne kalkunhals eller rynker, der kan ses i udskæringen i kjolen.