Forkæl din partner med en romantisk middag i byen!

september 12, 2022 0 Af admin

Du er kommet for langt væk fra din partner i hverdagen. Det kan du mærke – og det går dig på. Det var ikke sådan det skulle være, da I valgte at flytte sammen.

Der går for meget hverdag og rutine i den, og I falder bevidstløse om i sofaen hver dag – ser de samme programmer, taler om de samme ting. Der sker ikke noget nyt. Samme hverdagsmad – samme indkøb – samme rengøring – samme venner. Det hænger dig langt ud af halsen – og det er ikke i orden at have det sådan. Sådan skal livet ikke være!

Så hvis du ser det, skal du reagere. Sig noget – gør noget!

Find det sted, der er rigtigt for jer to

Tag et initiativ og inviter din partner i byen på en lækker restaurant. Bryd rutinen! Din partner vil elske dig (endnu højere for det).

Restauranter og spisesteder er der masser af, så sæt dig ned og tænk over, hvilket sted der er det rigtige for jer to sammen. Skal det være et formelt sted med hvide duge og kandelabere, hvor tjenerne hælder vinen op for jer? Eller bliver det for andægtigt, så I hellere skal på et uformelt sted, hvor stemningen er høj, cavaen flyder, og folk danser på bordene? Der er ikke noget sted, der er det perfekte – men der findes et perfekt sted for jer. Og det er det sted, som du skal finde.

For du skal finde et sted, hvor du og din partner kan se på hinanden med friske øjne. Og det kan I ikke hjemme fra sofaen. Der skal I finde nogle nye rammer, så der sker noget nyt.

Og I skal tale med hinanden om, hvad I drømmer om – hvad I gerne vil med hinanden. Hvad fremtiden skal byde på for jer to. Og den bedste vej mod den diskussion er et veldækket bord med god vin og stearinlys – sådan som du kender det fra Lady og Vagabonden ved juleshow!

Dit initiativ giver dig uendelig goodwill hos din partner

Hvis det her bliver ved for længe, går I fra hinanden – det kan du mærke. Der er ikke mere energi tilbage.

Det går dig på, for du ønsker jo at være sammen med din partner – at dele livet med vedkommende.

Så tag et initiativ og inviter din partner ud. Du vil ikke bare opnå en kæmpe goodwill hos din partner; du vil også se på dit parforhold med ny energi og nye øjne.