Gammel knas creme – fine balance mellem sødme, syre og fedme

maj 6, 2022 0 Af admin

Der er bare noget ved gammel knasende fløde, der gør den så uimodståelig. Det er den perfekte balance mellem sødme, syre og fedme. Desuden har den en dejlig, sprød konsistens, der får den til at skille sig ud fra resten. Hvis du aldrig har prøvet denne lækre lækkerbisken før, så er du på vej til en rigtig godbid!

Om gammel knas creme

Gammel knas creme er en smøreost, som har den perfekte balance mellem sødme, syre og fedme. Den har også en cremet konsistens, der får den til at skille sig ud fra de andre. Hvis du aldrig har prøvet denne lækre lækkerbisken før, er det en sand fornøjelse!

Den er fremstillet af mælk, fløde og løbe. Mælken er normalt fra køer, men den kan også være fra geder eller får. Fløden tilsættes for at gøre osten mere smørbar. Løben bruges til at koagulere mælken og give osten sin karakteristiske konsistens. Den er modnet i 24 måneder og under modningen opstår der proteinkrystaller i ostemassen, som netop giver osten knas, hvilket den også har fået sit navn fra.

Hvordan kan man spise den?

Du kan nyde Gammel knas creme alene på brød, kiks eller med frisk frugt. Hvis du er eventyrlysten, kan du endda prøve den i en opskrift eventuel i en sovs eller som topping i en gryderet. Den har en mild duft af smør og nødder med en herlig smag af karamel.

Her kan du finde den

Du kan finde Gammel knas creme er en nyere model og derfor kan den ikke købes mange steder, Et sted, hvor du kan købe den i den originale kvalitet er hos osteposten. Køb gammel knas creme til en fast, lav pris og med levering direkte til din dør. Hvis du er interesseret i Arla Unika produkter, så køb arla unika produkter hos Ostepost. Faktisk kan du købe mange forskellige typer oste hos Osteposten, både danske som udenlandske.