Godt at vide om Volk linser Wide Field

april 3, 2023 0 Af admin

Står du i den situation, at du overvejer at udskifte dine linser til dit udstyr i øjenlægepraksissen?

Det er vigtigt at holde linser i god stand. Hvis dine linser har fået ridser, kan det have stor negativ effekt på dine optiske undersøgelser af patienter. Derfor vil det være en god ide at udskifte dem snarest muligt, hvis det er tilfældet.

Der findes mange forskellige typer linser med forskellige egenskaber og kvaliteter. Volk linser er uden tvivl nogle af de bedste, du kan finde på markedet.

Her får du et overblik over egenskaberne Volk linser Wide Field besidder, og hvordan du vedligeholder linsen bedst muligt.

 

Egenskaberne af Volk linser Wide Field

Volk linser Wide Field byder på mange fordelagtige egenskaber i forbindelse med optisk undersøgelse. Denne type linser er den nyeste generation af den klassiske 90D linse. Med linsen kan du få et bredt synsfelt i spaltelampens linsevidde.

Wide Field linsen giver mulighed for krystalklare visninger fra den centrale nethinde til den perifere nethinde. Dette kan gøres selv gennem pupiller, der ikke er udvidede.  Linsen har overlegen optisk coating. Denne coating og high index glas sikrer lys og forvrængningsfri dannelse af billeder.

 

Vedligeholdelse af Volk linser Wide Field

Linserne er skrøbelige genstande, som skal behandles med omhu og forsigtighed, hvis de skal holde deres kvalitet og undgå at få ridser. Det er derfor vigtigt at vide lige præcis, hvordan du må rengøre og opbevare linsen efter brug.

 

Rengøring af linsen

Proceduren for rensning af linsen kommer først og fremmest an på, om den er blevet brug under en øjenoperation. Hvis den er det, bør den både renses og steriliseres.

Rensning af linsen bør ske regelmæssigt for at fjerne kropsvæsker, støv og snavs fra dens overflade. Du kan finde forskellige Volk renseprodukter til at rengøre linsen på bedste vis.

Måden hvorpå du desinficerer linsen er ved først at rense med rensemiddel, derefter skylle med destilleret vand og så tørre linsen med en bomuldsklud.

 

Opbevaring af linsen

Forinden opbevaringen skal du altid huske at sørge for, at linsen er blevet renset, desinficeret og tørret. Den optimale opbevaring af denne slag linse er i et rene, tørre omgivelser ved stuetemperatur.

 

En overlegen linsetype til effektiv optisk undersøgelse

Med Volk linse Wide Field får du en linse i høj kvalitet med praktiske funktioner til din spaltelampeundersøgelse. Hvis du sørger for at vedligeholde linsen på den mest optimale måde, kan du udover at sikre god hygiejne i praksissen også få det meste ud af dit nye optiske udstyr i længere tid.