Gør de lange efterårsaftener mere spændende

oktober 18, 2021 0 Af admin

Det er gået hen og blevet rigtigt blæsende og regnfyldt efterår i Danmark. Aftenerne bliver længere og mørkere, og sådan vil det være i en del måneder endnu.

Efteråret og vinteren er for mange mennesker den kedeligste tid på året, fordi der ikke er lige så meget tage sig til. Og mange prøver at slå tiden ihjel ved at se serier og film på fx Netflix.

Prøv noget nyt!

Selvom der er masser af gode film og serier, man kan se, bliver det efter et stykke tid også lidt for ensformigt, hvis man ikke rigtig laver andet.

Derfor får du her et par forslag til nogle alternative ting, som du og din partner med fordel kan kaste jer ud i, og som helt sikkert vil få de lange efterårs- og vinteraftener til at blive noget mere interessante.

 

1.   Eksperimentér med sexlegetøj

De mange, lange og mørke efterårsaftener, der står for døren, er en perfekt lejlighed for dig og din partner til at lære hinanden endnu bedre at kende på.

Det kunne fx gøres på en fræk måde ved at eksperimentere med sexlegetøj, hvilket også kan bringe ny gnist til sexlivet.

En dildo er noget af det mest populære sexlegetøj, der findes, og de fleste har prøvet at bruge én.

Men i dag er en dildo ikke bare en dildo. De kan nemlig fås i et hav af forskellige slags i alle mulige former, farver og størrelser.

Fx kan man få en dildo, der er fremstillet i glas. Sådan en dildo er både æstetisk flot at se på, og så åbner den op for nogle unikke måder at bruge den på.

Dildo, der er fremstillet i glas, holder nemlig særdeles godt på den temperatur, den har, og dermed lægger det op til at eksperimentere med henholdsvis at køle sin glasdildo ned ved at lægge den i fryseren, eller varme den op i varmt vand i nogle minutter.

Bagefter, når man bruger den enten kold eller varm, får man en helt speciel fornemmelse, som man ikke får med en almindelig dildo.

Det er helt sikkert noget man bør prøve – hos webshoppen privateplay.dk, som forhandler sexlegetøj i absolut højeste kvalitet, kan du finde enhver form for dildo.

Så tag et kig forbi privateplays webshop, og find den rette dildo for dig og din partner, så er i sikre på at I får nogle spændende og pirrende efterårsaftener i hinandens selskab.

2.   Lær et nyt sprog

Noget helt andet, men også interessant at kaste sig over, kunne være at begynde at lære et nyt sprog.

Et nyt sprog er ikke noget, man lige lærer på et efterår og en vinter, men man skal jo starte et sted.

Når man lærer et nyt sprog, holder man hjernen frisk og i gang, og desuden har du noget, du kan kaste dig over igen til næste efterår, og så er det bare lidt sjovere at kunne snakke med den lokale befolkning, når man er ude at rejse.