Gør din partner rundt på gulvet med frækt lingeri

september 7, 2021 0 Af admin

Frækt lingeri kan være med til at gøre din partner helt rundt på gulvet.

Når det kommer til frækt lingeri, så er der nok 2 meninger. Nogle kvinder mener at de ikke ser godt ud i det. Andre elsker det og kan ikke få nok. Dybest set bunder det tit i om du er tilfreds med dig selv. 

Der er ingen tvivl om at du har svært ved at nyde synet af dig selv i frækt lingeri, hvis du ikke er glad. Så det er nok vigtigt at lære at acceptere sig selv. Når du først har gjort det, vil du generelt bare stråle og se bedre ud. 

Men det at få et fungerende sexliv og se din partner være helt vild med dig er også et humør boost i sig selv. Selvom man hurtig kan komme til konklusionen at det kun er når du har frækt lingeri på, at han er vild. Så er det jo stadig dig han elsker, det er bare lidt sjovere når gaven er pakket ind. Lige såvel som sex tit kan blive sjovere med noget sexlegetøj, så er det også lidt sjovere hvis der er noget frækt lingeri involveret. Det gælder om at give livet lidt krydderi. 

Min kæreste siger at det ikke siger ham så meget!

Hvis du lever i den tro at det ikke siger din kæreste så meget. Altså om du tager noget frækt lingeri på indimellem. Så lever du i en fantasi. Uanset om han vil indrømme det, så elsker mænd det generelt. Det er lidt det samme som hvis han tager jakkesæt på. Du elsker ham også uden, men han er jo lidt mere lækkert i jakken. 

Det kan kun anbefales at du prøver at lave forsøget. Start med et lille lækkert negligé, så kan du altid arbejde dig videre til det komplette lingerisæt når du ser virkningen.