Hold den perfekte fest med overnatning for dine gæster!

Hold den perfekte fest med overnatning for dine gæster!

februar 16, 2021 0 Af admin

Hvis du skal holde en unik fest, så overvej muligheden for at dine gæster kan overnatte på stedet. Dette giver en helt speciel ro og oplevelse. Det giver unikke fester, når ingen har besvær med at komme hjem, eller langt hjem for den sags skyld. Alle kan nyde festen og vælte lige ind i seng, når i er blevet trætte af at danse. 

Sonnerupgaard Gods som ligger vest fra Roskilde på Midtsjælland i en by, der hedder Hvalsø, er det ikke blot muligt at leje unikke festlokaler, men også at tilbyde overnatning til dine gæster. Der kører regionaltog fra København til Hvalsø, så selv hvis nogen kommer med offentlig transport, er det nemt at komme hertil.

Sonnerupgaard Gods har i alt 66 værelser, som i alt udgør 160 sengepladser. Værelserne varierer i størrelse og udseende. Mange af dem er moderniserede med tiden, men stilen som passer til Godset er bibeholdt. Ud af de 66 værelser har 54 af dem eget bad, og de resterende 12 har delt bad på gangen. I forhold til rummeligheden af værelserne har de: enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter og brudesuiter. 17 af værelserne ligger i den såkaldte Hestestald, hvor der er 32 sovepladser og i eksempelvis Kavalerfløjen findes 18 sovepladser i værelser, som alle er indrettet med forskellig stil men alle er yderst velholdte og charmerende. Der findes på Godset fire forskellige festlokaler, og de har alle tilhørende værelser, og hver en brudesuite. 

Enkeltværelser

Disse værelser finder du primært i den del af Godset, som kaldes Høloftet. Mange af disse værelser har udtræksseng, så selvom det er et enkeltværelse, kan man godt ligge to. 

Dobbeltværelser

Alle dobbeltværelser er indrettet med fokus på at skabe rigeligt plads, og fra alle værelserne har du enten udsigt til deres gård eller park.

Suiter

I alle Sonnerupgaard Gods suiter finder du en fordelingsentré, hvorfra du har adgang til en stue, soveværelse og badeværelse. Der findes en sovesofa i stuen, så der er mulighed for ekstra soveplads til enten en lille familie eller to par. 

Brudesuiter

Til alle festlokaler tilhører en brudesuite. Disse er indrettet med romantikken for øje, og med på at skabe fantastisk rammer både før og efter brylluppet.

 

Dagen efter festen har i mulighed for at byde jeres gæster på morgenmad, hvor i kan tale om festens højdepunkter og dele minder og uforglemmelig øjeblikke. Dette er som regel en helt unik måde at slutte en fantastisk weekend og fest af på.